Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry, może dzisiaj będzie lepszy.
Spadło od wczoraj 5 numerków i obecnie mam 5369, więc nie wiem co ja robię
w poczekalni na 2017 r
Chyba z przyzwyczajenia jestem TU.
Pozdrawiam.
A ja czekam na listopad numerków juz nie sprawdzam
I oczywiście codziennie dzwonię , może coś wydzwonię .. a czasu niewiele , dostanę może za miesiac przydział i klamka zapadła
Martinko , głowa do góry , i dla Ciebie przyjdzie czas
Witam forumowiczów i jako nowicjusz kłaniam się nisko,
Trafiłem tutaj gdyż staram się o sanatorium dla dziecka na dolne dr.odd.
Jak sądzicie na jaki miesiąc wypadnie numer 350 ?
pozdrawiam
Wiesz co Solarzym, trudno powiedzieć
Mnie od rana spadło 4, Wczoraj 5 - razem 9
Śmieję się, gdyż nikt nie zna odpowiedzi niestety na nurtujące Ciebie pytanie.
Życzę, żeby było jak najszybciej, ponieważ jeszcze może będzie ciepło
Pozdrawiam
Witajcie dzisiaj dopiero co zajrzałem na forum i przez okres wakacyjny od 21 .07. do 27.08 z 12891 do 8416 czyli 4475 numerków spadło.
Obecny numerek to 8416.
Wyjazd będzie albo pod koniec listopada lub na początku grudnia a miało być inaczej.