Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Wybieram się jutro na Dworzec Autobusowy Łódź Fabryczna ,aby się rozeznać .Myślałam że kupię bilet a tu d... dowidziałam się od przewoźnika, że tam nie ma sprzedaży biletów . No i znów peszek
Halinko, na Fabrycznym nie ma sprzedaży. Ostatnio Zosia chciała kupic bilet do Władysławowa i pojechała na Fabryczny bo tam miała wsiadać...no i nic nie załatwiła. Wpadłam na pomysł aby sprawdzić jaki to przewoznik i zadzwonić na informację, a tam okazało się ze można dokonać rezerwacji telefonicznie. Podałam jej dane osobowe, nr tel., termin wyjazdu i skąd - dokąd i bilet zarezerwowany. Oni później te dane podali kierowcy i ona wsiadając okazała się tylko dokumentem tożsamości. Spróbuj w ten sposób, może się uda
Dziewczyny a czy na Kaliskiej nie ma sprzedaży biletów , bo na Polski Bus to przez internet to wiem.Ja mam aplikacje w telefonie i większość biletów w ten sposób kupuję.
Halinko sorki ale czy nie lepiej jechać tym pociągiem ok . 22 z Koluszek i jesteś ok 7 rano w Piwnicznej,cała podróż to prawie 9 godzin ale w pociągu zawsze wygodniej