Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Masz racje ,ale on kursował przez cały rok .Nie zazdroszczę Ci podróży autobusem , ja bym nie dała rady , tzn. mój kręgosłup A nie myślałaś do Krakowa a potem coś poszperać .
Elu nie na Kaliskim nie kupisz. Zosia oblatała wszystkie dworce i nigdzie nie mogła kupic biletu. Dopiero ten mój telefon wyjasnił nam ze można telefonicznie na informacji przewoxnika zarezerwować.
Halinko, właśnie weszłam w epodróznik. Znalazłam ten PKS Voyager Transport Sp. z o.o. o 9.20 w Nowym Sączu. I Ty możesz dokonać zakupu przez internet. Z prawej strony masz taka czerwoną zakładkę kup bilet i bez problemu kupujesz. Podajesz swoje dane osobowe na jaki dzień , dokładna trasę, płacisz, tylko musisz mieć mozliwość płatności internetowej kartą albo przelewem. Ja w ten sposób kupowałam już wiele razy, tylko chyba doliczyło mi dodatkowo 5 zł,
Bożenko trzymaj się. Trzymam mocno kciuki. Może dlatego stoi w miejscu, bo pod koniec dnia będzie przydział. U mnie stało w miejscu przez całe popołudnie i na następny dzien do 10-tej