Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
fajnie że nie tylko ja z Elizą jadę do tego sanatorium jantar do Gdańska Sobieszewo.Byłam kiedyś w Perle w Sopocie,ale nie wspominam dobrze.pozdrawiam miło
hej,mam pytanko co bierzecie do sanatorium?Byłam tylko raz w życiu ale bliżej niż teraz jade,więc nie pamiętam co jest istotne do zabrania do sanatorium?podpowiecie mi,pozdrawiam
hej Maszka mam pytanie w którym terminie wyjeżdżasz do sanatorium?ja wyjeżdżam 22.07.13 do Gdańska Sobieszewa <jantar>mieszkam w WEjHEROWIE,więc niedaleko i mam pytanie mogłabym się z tobą zabrać/(na paliwo się zżuce),odpisz jak będziesz mogła.pozdrawiam
ANIUSIA32 pisze:a ktoś jedzie oprócz mnie i Elizy jeszcze do sanatorium :"JANTAR do gdańska Sobieszewa W terminie 22.07.2013-14.08.2013
Witam wszystkich, ja też będę na turnusie od 22.07 w Sobieszewie. Jadę z Tomaszowa Maz. mam jeszcze miejsce w aucie, chętnie dobiorę ekipę, razem będzie weselej. Pozdrowienia dla forumowiczów.