Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czołem , Nocne.Grażynko kolorowych snów.Dziewczyny z nad morza ,Dziewczyny z gór łapcie chwile , cudne chwile pełnymi garściami Na szczęście Ojciec się odnalazł Miłego gadusiania a ja zmykam bo niestety wirus mnie dopadł na całego.Spokojnej nocki.
Witam ,Pozdrawiam,Buziolki Przesyłam mnie też dopadł wirus-zdołowała mnie pogoda i w związku z tym zrobiłem pranie,sprzątanie i porządki-jeszcze żyję Kolorowych Tym co już w piórach a Włóczykijom Dobrej Pogody,Doborowego Towarzystwa i Szampańskiej Zabawy
No i mnie skierowali do... Kosa w Ustroniu od 05.10 do 26.10.2017.
Ja tam nic nie mam do Ustronia, piękne miejsce "a jakże" ale Kos to podobno późny Gierek bez bazy zabiegowej. To obskórny hotel
a na zabiegi trzeba chodzić 300 m do innego ośrodka. Koniec października to może być już mróż i śnieg a wybrać się tak po stromych
schodkach z chorym kręgosłupem w dodatku po kąpieli w basenie solankowym to ja dziękuję.
Oczywiście, że zrezygnuję jeszcze planuję do Ministerstwa Zdrowia skargę napisać.
Co ONI z NAMI robią "toż to SZOK"
Witam Rachel wszystkie piramidy to późny Gierek,a zabiegi to chyba w Równicy-niestety troszkę dojścia jest,nie wiem co Ci da ta skarga-lepsze byłoby umotywowana zmiana miejsca pobytu-zrobisz jak uważasz,Pozdrawiam-Dobrej Nocy Życzę Tobie i Wszystkim Nocnym,Papatki
Witam,Pozdrawiam,Buziole Przesyłam pusto na Nocnych bo nie dość że sezon ogórkowy to trza było oglądać Orłów-niestety nawet jak dostali lanie i to potężne-zimny prysznic