Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja byłam w Wysowej w sierpniu tego roku. Okolica mi sie bardzo podoba ale w sezonie letnim.Wsi spokojna wsi wesoła, można się wyczilować dwie karczmy z dobrym jedzeniem. Niestety zima w tej okolicy mnie przeraża. renka zajrzyj na swojego maila. Ja ci odpisałam tylko nie wiem czy to trafiło do Ciebie;P
beatrix no dzięki:-).Najważniejsze to zapakować pozytywne nastawienie. klimat tworzą ludzie. Jak będzie fajne towarzystwo , to i długie zimowe wieczory mogą być fajne. Kto powiedział , ze nie:-). Pozdrawiam
Joni nie masz co zazdrościć. Znam obydwie miejscowości i nie zamieniłbym Rymanowa na Wysową
za żadne skarby, bez względu na porę roku. A tak poza tematem to fajna grupa tu na forum czasem
w rzeczywistości okazuje się "niewypałem" lub w ogóle ludzie nie dają się poznać przez cały turnus.
Nie będziesz tam sama, towarzystwo szybko znajdziesz, więc nie ma potrzeby się przejmować.
Joni ja myślę , ze ani Tobie ani nam nie będzie aż tak źle. Nie ma nas grupki. Póki co ja i renka jedziemy na ten sam turnus do Wysowej.Powiem tak. Ile ludzi tyle opinii. Wysowa jako miejscowość tyłka nie urywa...;P. Dla ludzi z dużymi pokładami energii to kaplica:-). Tam będzie mnóstwo ludzi i myślę , że po tygodniu na tyle wszyscy się poznamy, że będzie dało się przeżyć te 24 dni. a propos szkoda, że nie jedziesz z nami, bo widać po postach, ze masz humorek i jesteś energiczna. Pozdrawiam serdecznie i życzę udanego wypoczynku:-)
Hubsa damy radę, odpoczniemy, podleczymy się naładujemy akumulatory i przed świętami jak wpadniemy do domu z pokładami energii to wszystko przewróciły do góry nogami. Ja już zapowiedziałam w pracy że wrócę po nowym roku, bo w związku z długim chorobowym mam jeszcze cały urlop. Myślę, że w pażdzierniku będzie nas więcej na forum do NFZ chyba z takim wyprzedzeniem przesyła skierowania.