kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: bozenka999 »

Tylko przybywa. :serce:
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 12:58
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Halynka »

Bożenko co u Ciebie :?:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Halinko jeszcze trochę i chyba szlak mnie trafi zaczynałam dzień nr 210 a skończyłam 218 i co tu można powiedzieć.
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 12:58
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Halynka »

bozenka999 pisze: 04 wrz 2017 16:37 Halinko jeszcze trochę i chyba szlak mnie trafi zaczynałam dzień nr 210 a skończyłam 218 i co tu można powiedzieć.
Jaja sobie robią .To jest wprost niewiarygodne :evil:.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

:shock: :shock: :shock: Jak , by na złość robiły .Bożenko którego grudnia składałaś i co masz pierwsze wpisane :?: .Bo jeżeli reumatologia to 21 miesięcy
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elu,15.12.2015-reumatologia,brak mi słów.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bożenko , powinnaś tam zadzwonić i zadać pytanie jak długo masz czekać .Powołać się na fakt że inne osoby z naszego NFZ-tu które składały w tym samym terminie dawno znają czas i miejsce wyjazdu .W końcu ich też obowiązują pewne zasady .Reumatologia okres oczekiwania 21 miesięcy a kardiologia 23 do czasu wyjazdu.Dokładnie 15 września minie 21 miesięcy , to co wyjazd ma nastąpić za 10 dni -paranoja .Mojej teściowej składałam chyba 9 grudnia -kardiologia i od kiedy już wie że jedzie 24 pazdziernika .Podczas mojej ostatniej rozmowy urzędniczka wytłumaczyła mi aby właśnie nie kierować się numerkami , tylko liczyć na czas oczekiwania , bo wtedy muszą być skierowania wystawione do realizacji a numerki są po prostu systemem pomocniczym dla naszej orientacji .Powiedz że już chyba najwyższa pora abyś wiedziała gdzie i kiedy masz rehabilitacje.Do :twisted:oni są dla nas a nie my dla nich .
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Elu dzwoniłam dokładnie 1.09.i to wszystko powiedziałam,uzyskałam inf.że oni wysyłają skierowania 1 m-c przed,a z godnie z przepisami to 14 dni i mam czekać ,a ze zwrotów to mogłam się starać o wyjazd na wiosnę.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Bożenko , coś mi się tu nie zgadza.Na jaką wiosnę , skoro nawet teraz mogę się starać o zwroty , tylko muszę oddać skierowanie i pobrać nowe .Do końca września mogę próbować coś ze zwrotów bez problemu , bo potem to już w wyjątkowych sytuacjach na 14 dni przed wyjazdem koniec możliwości starania się o zwroty.Ja bym dzwoniła , grzecznie i stanowczo poprosiła o podanie miejsca i terminu wyjazdu , bo już dawno powinnam to wiedzieć .Nie zawsze można tylko grzecznie pytać , trzeba czasami o swoje powalczyć .Cóż łaski to oni nam nie robią mimo że im się tak wydaje. :evil: :evil: Maja już twój przydział w systemie , bo innej możliwości nie ma .Kończy się rok , były podpisane umowy , nic nie przybędzie ani nie ubędzie a sukcesywnie zostaje worek z przydziałami czyszczony .Po prostu komuś się nie chce kliknąć i tyle .[email][email][email][email]
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziś spadają 193
ODPOWIEDZ