Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
IwonaC pisze: 03 wrz 2017 17:05
Niestety z prewencij rentowej z Zus jestem tym podlamana ale coz chca to pojade .Bo zapewne uwazaja ze moze czlowiek symuluje
Życzę Ci mati45 niesamowitego i szalonego pozytywnie towarzystwa, które zrekompensuje pozostałe niedoskonałości wyjazdu.
Uwazam ze to nie miejsce dla mezatki Bylam w Goldapie w 2006 dostalam od zus prezent po slubie ...Nie chwalac sie bylo fajnie ale bez meza swiezo poslubionego Moj pobyt w ostatnim tyg .tak wygladal lekarz ortopeda chodzil ze mna po schodach .Bo chcial mnie uzdrowic niestety nieudalo mu sie takze glosno powiem rehabilitowac mozna sie u siebie w poblizu .Jestam na NIE ale coz
[/quote]Dziekuje za zyczenia
Witam
Dawno mnie nie było, ale jestem
Nie wiem, jakoś z przyzwyczajenia klikam w poczekalni 2016 lub 2017 licząc
nie wiem na co
Mam numer na teraz, bo spadło 2 deko 4161.
Nie mogę nic innego myśleć, poza tym, że chyba faktycznie w 2018 mnie dopadnie
ta "wolność sanatoryjna"
Na razie jestem i tu i tu.
Pozdrawiam.