Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Hej Słoneczko ciesze się, że się odezwałaś, to mój drugi raz w sanatorium. W listopadzie 2016 byłam w Nałęczowie :* (rehabilitowałam się znakomicie ) z niecierpliwością odliczam dni do wyjazdu, mam nadzieje, że się zabawimy oczywiście w granicach rozsądku
Podziwiam SLONECZKO za aktywnosc na forum NS.niewiele jest tu takich osob ja sie dowiedzialem o tym forum dopiero w lipcu ,a jest bardzo przydatne dla potecjalnych kuracjuszy ,mysle ze znikoma ilosc osob korzysta z tego forum ,a szkoda
Witajcie..nie czesto tu pisze..zginela moja bliska kolezanka wrecz przyjaciolka.Wyjazd zszedl na.drugi plan.Chce sie pozbierac..mam jeszcze miesiac..dam rade.Jestem tu zagladam ale nic mi do glowy nie przychodzi sensownego napisac.Mysle ze wyjazd dobrze.mi zrobi..mam taka nadzieje
Betka ,skladam wyrazy wspuczucia ,trzymaj to jeszcze miesiac napewno sie pozbierasz ,niestety takie sytuacje sa wpisane w nasze zycie ,kiedys i my tam dolaczymy ,kwestia czasu