Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Max pisze:
...............nawet Słoneczko mnie nie chce,bo ona chce młodszego,dobrze ubranego,Chętny Ty młody facet bierz się za Słoneczko,szkoda żeby taka młoda [pupa] się marnowała
medi pisze: 08 wrz 2017 17:58
A z tym flirtem to chyba przesadzacie Byłam ,widziałam i ....żaden mnie nie chciał Musiałam sobie małża zawlec do sanatorium ...zawsze to mniej podchodów, a nogami w tańcu sama nie musiałam przebierać bo: swój musi,a cudzy może
darek pisze:
...........Zastanawiam się czy wtym kraju dzieje się coś dziwnego ,że w sanatoriach coraz mniej 30,40 50 latków
Czy do Sanatoriów jeżdża już TYLKO seniorzy
Darku widocznie coraz więcej uzdrowień jest w sanatoriach