Grażynko wrócisz ale nie do poczekalni 2016 lub 2017
Pozdrawiam.

Grażynko Ty już po kuracji jesteś już zrelaksowana i masz naładowane akumulatory .Twój pobyt wypadł w dobrym miesiącu i pogodę miałaś ładną ja byłam prawie w tym samym czasie co Ty tylko w Jarosławcu a Ty w Dąbkach .Polecam Arkę jest nad samym morzem tylko przez ulicę i cena w sezonie ścisłym w tym roku wynosiła 1700 zł zabiegów jest 40 i w cenie dużo imprez.Pozdrawiamgrazynamackowiak pisze: 08 wrz 2017 16:11 Witam w poczekalni na wyjazdy![]()
Po kuracji czas odczekuje i do kolejki wrócę![]()
Bożenko , Danusiu wypadało by pogratulować ,przydziału![]()
![]()
Cieszymy się ,czekamy za następnymi kuracjuszami![]()
Pozdrawiam oczekujacych ,klikających![]()

Grażynko będę bardzo wdzięcznagrazynamackowiak pisze: 08 wrz 2017 23:47 Danusiu już po super kuracji![]()
Ciechocinek sanatorium Grażyna był w ubiegłym roku mój sąsiad
może uda się porozmawiać i przekaże informacje na temat sanatorium .
Pozdrawiam![]()

Danusiu ... gratulujęDanuta Pietka pisze: 08 wrz 2017 12:52 Witam ,nareszcie mam przydział dostałam Ciechocinek nie jest to co chciałam ale może być, lepiej jak by miał być na przykład Kamień Pomorski.Jadę do Grażyny od 18 pazdziernika do 8 listopada.Pozdrawiam oczekujących życzę wymarzonych przydziałów .Gorąco pozdrawiam![]()
![]()
![]()

Gienia wielkie dziękiGIENIA pisze: 10 wrz 2017 13:59Danusiu ... gratulujęDanuta Pietka pisze: 08 wrz 2017 12:52 Witam ,nareszcie mam przydział dostałam Ciechocinek nie jest to co chciałam ale może być, lepiej jak by miał być na przykład Kamień Pomorski.Jadę do Grażyny od 18 pazdziernika do 8 listopada.Pozdrawiam oczekujących życzę wymarzonych przydziałów .Gorąco pozdrawiam![]()
![]()
![]()
![]()