Pisałem, czy ktoś wybiera sie w sierpniu w drugiej połowie do Piwnicznej i nikt sie nie odezwał.
kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
Pisałem, czy ktoś wybiera sie w sierpniu w drugiej połowie do Piwnicznej i nikt sie nie odezwał.
-
anka23_07swkrzyskie
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
-
wandzia

- Na forum od: 06 maja 2012 15:57
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
-
grazia

- Na forum od: 18 sty 2011 10:50
- Staż sanatoryjny: 10
-
anka23_07swkrzyskie

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
- Staż sanatoryjny: 0
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Prz tak "niskim" numerku nie masz skierowania? Co oni wyprawiają... przecież każdy chce się jakoś przygotować, a łatwiej jest gdy zna się miejsce i termin. Ja już dawno mam skierowanie a jadę dopiero w drugiej połowie sierpniaTomasz_50 pisze:Ja składałem w sierpniu 2011 ,jestem po weryfikacji, mój numerek na dzień dzisiejszy to 919:) czekam,cierpliwie czekam:)
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Ja... ja jadę w drugiej połowie sierpnia, ale ja jadę w przeciwnym kierunku, jadę do Inowrocławia. Prawda, że też cudnie?meteo pisze:A ja jadę latem w sierpniu i w całym sanatorium będę sam. haha
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Kiedy następnym razem będziesz składała skierowanie postaraj się tak rozplanować aby wyjechać od wiosny do lata. Na pewno się uda i pewnie lato wypadnie. Ja już drugi raz składam jesienią. Pierwszym razem złożyłam w listopadzie to wyjechałam w środku lata czyli lipiec/sierpień, a drugim razem złożyłam we wrześniu i też wyjadę latem ale tym razem sierpień/wrzesień. Otrzymałabym pewnie czerwiec lub lipiec, ale poprosiłam o drugą połowę sierpnia i tak otrzymałamzuzazg pisze:Ja mam już numer 718 w kolejce, neurologia. Dzisiaj przesunęłam się o 100 miejsc do przodu; ciągle za wolno..... Wlecze się to oczekiwanie........![]()
U nas w pomorskim przyznają już wrzesień lub wrzesień/październikChciałabym raz dostać sanatorium latem a nie zimną jesienią .
NIECIERPLIWAZuzazg
- zuzazg
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 lip 2011 19:32
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 4
Mój numer 650 NEUROLOGIA i ciągle nic. Pozdrawiam z Trójmiasta
Niecierpliwa Zuzazg
-
Rachel
- Przyjaciel forum

Hej..., ale co Ty narzekasz, że chciałabyś dostać skierowanie latem a nie jesienią czy też zimą? Przecież Twój numerek to.. to strzał w środek lata. Ty już powinnaś pakować walizkęzuzazg pisze:Dziękuję za podpowiedź! Na pewno tak zrobię; dzisiaj zeszło zaledwie 60 numerków mojej neurologii. Zapewne to z upału!!!
Mój numer 650 NEUROLOGIA i ciągle nic. Pozdrawiam z Trójmiasta![]()
Niecierpliwa Zuzazg