Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mylisz się Aga,ja jeżdżę odpocząć,zapoznać miłych ludzi/najbardziej kręcą mnie psychiczni faceci/,super się zabawić,wypić co nie co z kumplami,u mnie sex jest na ostatnim miejscu! ja już jestem na tyle niemłody,ze nie wyrabiam w łóżku te 3-4 godziny
na to wygląda,mnie kobitka musi zauroczyć,taki mój znak zodiaku i numerologiczny!/zgadza się w 100%/ ja żeby zatańczyć,to musi mi się kobitka spodobać/innym odmawiam/,szkoda energii a co dopiero sex.hoho za duże wymagania