Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam w poniedziałek
Przede wszystkim gratuluję przydziałów tym, którzy je otrzymali. 4006 , może dzisiaj będę już w 3 wagonie, i nie wiem, jak długo w nim zabawię
Miłego dnia i tygodnia
Martinka pisze: 11 wrz 2017 07:34
Witam w poniedziałek
Przede wszystkim gratuluję przydziałów tym, którzy je otrzymali. 4006 , może dzisiaj będę już w 3 wagonie, i nie wiem, jak długo w nim zabawię
Miłego dnia i tygodnia
Przez 3,5 godz. spało mi 8 numerków 3998 - strasznie leniwy ten początek tygodnia
w NFZ, jak i na forum.
POBUDKA
Danuta Pietka pisze: 08 wrz 2017 12:52
Witam ,nareszcie mam przydział dostałam Ciechocinek nie jest to co chciałam ale może być, lepiej jak by miał być na przykład Kamień Pomorski.Jadę do Grażyny od 18 pazdziernika do 8 listopada.Pozdrawiam oczekujących życzę wymarzonych przydziałów .Gorąco pozdrawiam
Cześć Danusiu, nawet nie wiesz, jak się cieszę, nareszcie się doczekałaś, gratuluję moja Droga.
Czesć Liso dziękuję za gratulację cieszę się że wreszcie mam ten wyjazd nie jest to co bym chciała ale może być .Teraz ja kibicuję Tobie może będziesz miała więcej szczęścia niż ja i dostaniesz to co byś chciała.Pozdrawiam bardzo gorąco
Ja również gratuluje przydziału,jedziesz jeszcze przede mną Danusiu,nie byłam w Ciechocinku,ale ma dobre recenzje i myślę ,że będzie co robić.Pozdrawiam wszystkich klikających.
bozenka999 pisze: 11 wrz 2017 14:30
Ja również gratuluje przydziału,jedziesz jeszcze przede mną Danusiu,nie byłam w Ciechocinku,ale ma dobre recenzje i myślę ,że będzie co robić.Pozdrawiam wszystkich klikających.
Bożenka dziękuję bardzo za gratulację ja też tak myślę że będzie dobrze
Lisa pisze: 08 wrz 2017 14:26
Cześć Danusiu, nawet nie wiesz, jak się cieszę, nareszcie się doczekałaś, gratuluję moja Droga.
Czesć Liso dziękuję za gratulację cieszę się że wreszcie mam ten wyjazd nie jest to co bym chciała ale może być .Teraz ja kibicuję Tobie może będziesz miała więcej szczęścia niż ja i dostaniesz to co byś chciała.Pozdrawiam bardzo gorąco
Dobry wieczór Danusiu, rzeczywiście z mazowieckiego ostatnio wysyłają często do Ciechocinka albo do Inowrocławia, przynajmniej wśród moich znajomych, chociaż we wniosku wpisali, że preferują morze.Ja wpisałam góry i pojadę w zimę 2018 roku, więc sama rozumiesz, że wybór dla mnie będzie duży, pozdrawiam
Witam wszystkich oczekujących a tym którzy otrzymali skierowania gratuluję. Wysłałam wniosek w kwietniu 2016 NFZ wielkopolska i mam obecnie nr 5469. Wniosek już po weryfikacji i teraz czekam. Martwię się oby to nie wypadło na Święta Gwiazdkowe. Dzwonię na zwroty ale bez skutku. POzdrawiam wszystkich oczekujących