ROMANS
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: ROMANS
Max- w życiu nie poprosiłam faceta do tańca
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ale to ma się i do mężczyzn.AgaC pisze: 11 wrz 2017 08:48 Nie mam pojęcia skąd to się bierze. Nieraz patrzę na atrakcyjne kobiety prowadzające się w sanatoriach z takimi prostakami, burakami i brudasami,ze po prostu nie mogę w to uwierzyć!Myślę,że żadna z tych kobiet będąc w swoim środowisku nawet nie spojrzała by na takich "mężczyzn"![]()
Klasa facet a prowadza się z......
Bierze się to chyba z instynktu aby ktoś nie daj Boże powiedział Taka ..Atrakcyjna/ kcyjny i samotna/ tny
Lub z zawiści JA WAM POKARZE jaka jestem czy jaki jestem Do-Juan
- darek
- Przyjaciel forum

............. Nawet wtedy gdy jest tzw Białe walc czy tango ?AgaC pisze: 11 wrz 2017 10:40 ChętnyAle ja nie powiedziałam,ze sex w związku nie jest ważny
Wręcz przeciwnie
Max- w życiu nie poprosiłam faceta do tańca![]()
Nawet wtedy gdy 'Jesteś Z Kimś " ..Blisko i nie musi byc to Romans ?
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- darek
- Przyjaciel forum

chetny pisze: 10 wrz 2017 22:44 Nie oceniając żadnej pani czy chce czy nie romansu ale właśnie w Szczawnicy parę lat temu na trawniku przed Hutnikiem pobiły się właśnie dwie kuracjuszki o faceta . Rzekomo przespała się z nim pierwsza a zapierały się obie że one przyjechały tylko po zdrowie a nie balować i romansować , wszak one damy i mężatki .![]()
![]()
Widzę Kolego ,że Hutnik jest znany z ROMANSÓW.
Chyba do roku 95 był to zakładowy ośrodek nie tylko sanatoryjny ale i wczasowy Firmy w,której pracowałem Ja jak i wielu z Moje rodziny.
Juz wtedy chorowałem i miałem możliwość w Hutniku w Szczawnicy korzystać z Urlopu Rehabiltacyjnego za Szkodliwe Warunki
Ale Szczawnicę a konkretnie rok 1992 -Wtedy Olimpiada w Barcelonie i świetna gra Naszych i piłkarzy i Chyba Najsłynniejszy Romans o którym słyszałem
a pośrednio byłem i ..świadkiem
Otóż pewna Para przed kolacją postanowiła sobie w pokoiku ..po baraszkować
Wszystko było dobrze do czasu Kiedy do owego pokoiku weszła współspaczka Pani ..Pech Drzwi były Otwarte ..koleżanką czy coś powiedziała czy się coś stwierdziła ,ale Pan ..robiący ....Doznał zawału i Zszedł na ..D...
Umarł
po 2 dniach pojawiła się ..małżonka owego Pana i zabierając rzeczy osobiste stwierdziła na kim padł niech sobie pochowa .
Słyszałem ,że ciało w Kostnicy w Nowym Targu było dość Długo.
to Był ROMANS