Sanatorium Grażyna w Ciechocinku

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15

Sanatorium Grażyna w Ciechocinku

Post autor: Danuta Pietka »

Bardzo proszę o informację na temat bazy zabiegowej i warunkach mieszkaniowych i czy jest parking . Na forum co do tego sanatorium jest bardzo mało opisane .Z góry dziękuję za informację ;)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Re: Sanatorium Grażyna w Ciechocinku

Post autor: Bietka »

Byłam w tym sanatorium ale tylko ambulatoryjnie (korzystałam z zabiegów).Baza zabiegowa dobra, brak basenu ale w pobliżu jest basen solankowy w szpitalu uzdrowiskowym z którego Grażyna korzysta ( to samo przedsiębiorstwo).Lokalizacja świetna, w samym centrum, jedzenie jak słyszałam bardzo dobre (inf. z sierpnia br.) pokoje średnie jest to co potrzeba ale bez szaleństw, nie wszędzie są balkony, budynek częściowo remontowany ale jeszcze nie cały. Widziałam parking na terenie ale lepiej dowiedzieć się u źródła. Ogólnie osoby tam przebywające nie narzekały choć przyznam budynek nie robi najlepszego wrażenia szczególnie od strony ul. Traugutta. Za to Park Zdrojowy naprzeciw,Grzybek obok a do tężni też niedaleko.
Życzę miłego pobytu.
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

A może coś o sanatorium Promień w Ciechocinku, Ktoś rzeknie :?: Był? widział? dotknął? :lol: :)
Dziękuję :kwiat: Pozdrawiam :kwiat:
Danuta Pietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 05 paź 2012 21:29
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Danuta Pietka »

Bietka pisze: 11 wrz 2017 08:41 Byłam w tym sanatorium ale tylko ambulatoryjnie (korzystałam z zabiegów).Baza zabiegowa dobra, brak basenu ale w pobliżu jest basen solankowy w szpitalu uzdrowiskowym z którego Grażyna korzysta ( to samo przedsiębiorstwo).Lokalizacja świetna, w samym centrum, jedzenie jak słyszałam bardzo dobre (inf. z sierpnia br.) pokoje średnie jest to co potrzeba ale bez szaleństw, nie wszędzie są balkony, budynek częściowo remontowany ale jeszcze nie cały. Widziałam parking na terenie ale lepiej dowiedzieć się u źródła. Ogólnie osoby tam przebywające nie narzekały choć przyznam budynek nie robi najlepszego wrażenia szczególnie od strony ul. Traugutta. Za to Park Zdrojowy naprzeciw,Grzybek obok a do tężni też niedaleko.
Życzę miłego pobytu.
Bietka dziękuję bardzo za informację :kwiat: mam nadzieję że pobyt będę miała udany w Ciechocinku byłam lokalizację znam ale o sanatorium Grażyna nic mi nie było wiadomo.Jeszcze raz bardzo dziękuję. Pozdrawiam :kwiat:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Sanatorium Promień widziałam jadąc niedawno na rowerze po Ciechocinku. Powiem tylk,o że jest to nowoczesny budynek żółto granatowy i niestety bardzo oddalony od centrum ( w stronę Nieszawy) na końcu Ciechocinka.Trzeba mieć zdrowe nogi aby chodzić do tężni , grzybka itd., chyba że melexem albo taxi. Dla mnie zdecydowanie za daleko, korzystanie z atrakcji Ciechocinka bardzo ograniczone chyba dla każdego. Może jakoś to rozwiązali tego nie wiem.
Awatar użytkownika
+alicja+
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 sty 2015 00:03
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 1 raz

Post autor: +alicja+ »

dziękuję :kwiat:
kurka wodna, wiedziałam ,że zadupie :evil: