PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG OD 22 LIPCA 2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nata700
Na forum od: 20 maja 2013 21:26

Re: PERŁA BAŁTYKU KOŁOBRZEG OD 22 LIPCA 2013

Post autor: nata700 »

Ja jadę :P
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: niebieskookii »

Oleńka pisze::kwiat: Witam :) Niebieskookii ja jadę z ZUS-u i dlatego zapewne nasz turnus zaczyna się dzień wcześniej ;) Ja jadę z Torunia a kolega jeżeli można podpytać :?: Pozdrawiam i miłego "długiego weekendu " życzę :) :kwiat:
Witaj Olenko,sorki za pomyłke,turnus tez mam od 22 czerwca w osrodku Rawar,Zamierzam jechac 21 czerwca po południu z Rzeszowa i w okolicach Torunia zatrzymac sie gdzies moze na nocleg,a rano spokojnie juz dojechac wypoczety do Kołobrzegu.Moze sie wiec gdzies spotkamy na kawe?Pozdrawiam.Moje gg 5707602 a mail -- [email].pl
:kwiat: ;)
M_36
Na forum od: 20 cze 2013 08:18
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: M_36 »

Witam Wszystkich Tych, którzy będą w Perle w tym terminie :)
Chociaż trochę mnie dziwią te terminy, bo ja jadę z NFZu i mam wyznaczone od 24go lipca :roll:
Wybieram się z Łodzi, póki co PKSem. Jeśli ktoś z Was ma ochotę się 'jakoś dogadać' zapraszam na gg 7962135 .

Może również ktoś z Was będzie uczestniczył w SUNRISE FESTIVAL ??? :serce: :serce:
Pozdrawiam.
Marzena.
Awatar użytkownika
basiula_36
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2011 19:48
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: basiula_36 »

Witam.ja jadę do perły też w lipcu ale 24.wyjazd mam z łodzi 23.na to wygląda że sama.tam nie bedziesz.moj nr tel 696 280 161,pozdrawiam.Basia
elaelaela
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2013 09:29

Post autor: elaelaela »

Witam wszystkich kuracjuszy,znam obiekt,ale nie do końca,sama poproszę o wypowiedzi po turnusie,lub w czasie turnusu za podpowiedzi i uwagi cenne pięknie dziękuję,służę drobnymi wskazówkami na temat Kołobrzegu i budynku.ela
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam

Zadano pytania dot wyposażenia i calej otoczki związanej z pobytem Prosze odszukać w temacie Perła Bałtyku Ocen sanatorium
sa tam Wszystkie wiadomości
Co do terminow
NFZ turnusy 21 dni ,ale 22doby!!
ZUS tyrnusy 24 ,ale 25dób
a terminy sie poprostu zbliżaja i kolejne będa się rozpocznynac rónoczesnie podczas mego pobytu była rówznica +5-6 dni
co do warunkow
Pokoje do 5 piętra włacznie do NFZ
pokoje 6-7 pietro dla ZUS pokoje 2osobowe choc i zdarzaja się 3
Generalnie Super termin i MIEJSCE ..SZEROKOŚCI NA PLAŻY!!!
i oczywiście Pogody :kwiat:
ODPOWIEDZ