Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, dostalam skierowanie na wyjazd do sanatorium w Iwoniczu Zdroju w CRR, czy wyjeżdza moze ktoś w tym terminie z woj .opolskiego i dysponuje miejscem wolnym, czy ktoś był w tym sanatorium i może mi coś powiedzieć na temat warunkow mieszkaniowych, zabiegach , jednym słowem o wszystkim co wiąże sie z pobytem tam.
Byłam dwa lata temu. Pokoje studio, zabiegi wszystkie na miejscu, basen również. Okolica bardzo ładna, wycieczki. Do CRR pod górkę bo centrum w dolinie. Naprawdę fajne miejsce, byłam zadowolona.