Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja nie wchodziilam do dzisiaj a dzisiaj weszłam totalnie nie przygotowana ubraniowo ponieważ pojechałam na działkę w zupełnie innym celu niż zbieranie grzybów
Ale jak już weszłam i pod cudnymii 3 chyba dębami znalazłam te 2 duże prawdziwki to zapomniałam o kleszczach
A potem wjechalo 5 facetów i musiałam wyjść bo ,no bo spietrasilam ich 5 ja sama
Wiesz obok u mnie są wędkarze ,po za tym tam chyba sami faceci zbierają grzyby ,żadnych kobit najpierw zaparkowalam dalej od parkingu bo tam stali przy autach potem wyłazi jakiś gość nie wiem nawet skąd ,więc się ewakuowalam A tu wjeżdża auto i wysiada 5 tego było na moje samopoczucie pewne za duzo
Słusznie,co to za przyjemność chodzić z duszą na ramieniu.ale kanie możesz zbierać są jak najbardziej jadalne i są pyszne zwłaszcza panierowane jak schabowy ja zbieram tylko większe okazy,bo je lepiej rozpoznaję
Teraz mam daleko do lasu ale wam zazdroszczę
Pozdrawiam i udanych zbiorów
Matko kochana czy "żeśta" się powściekali z tymi grzybami
A u mnie nikt nie chce ich jeśc
Dzieci moje twierdzą, że mają one bardzo dużo metali ciężkich
Nie znam się za bardzo na tym ale też trochę poczytałam
i można faktycznie trochę świecić nocą