Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
niunia123 pisze: 16 wrz 2017 12:49
Hej! Ja jadę do Krakowa .Mam zamiar poszalec po sklepach,a potem może lamka wina.Jutro do pracy.
Dokupic troche garderoby do sana.,pracujesz w niedziele ?,jestes pielegniarką ,a moze ekspedietką ,tak czy siak wspułczuje pracowac w w weekend ,no ale sa takie zawody ,zycze udanych zakupow i szczsliwej podruży
Nie jestem pielęgniarka,ale ciepło ,cieplo Dla kobiety ciuchów nigdy dosyć.Chce sobie poprawić humor w ten smutny deszczowy dzień,a to jedyne wolne jakie mam do wyjazdu.Udanego wieczoru..Nie szalej za bardzo.