Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
elizawieta55 ja byłam dzień wcześniej około południa to był wybór dwójek i jedynek, były także trójki i dwójki w studio. Ale już wieczorem były kłótnie przy recepcji o pokoje. Jeżeli będziesz miała możliwoś porproś o pokój od wschodniej stony bo tam są po remoncie tylko bez balkonów. POZDRAWIAM I życzę udanego pobytu.
Witaj. Ja też tak miałam ja zamieściłam pytanie to nikt się nie odezwał a ludzi było bardzo dużo. Życzę dobrego towarzystwa bo to podstawa i będzie ok.
Witam! Właśnie wróciłam. Podczele zaliczone, nie było na co specjalnie narzekać poza brakiem zasięgu Wi-Fi . Ogólnie jestem zadowolona , miejsce fajne, spokój, trochę zaczęło się tam zmieniać nowe kierownictwo, może za jakiś czas warunki hotelowe będą dorównywać innym sanatoriom .Według mnie nie były takie złe , narzekali ci co mieli łazienki na korytarzu( mieli prawo).W każdym razie obiecują tam duże zmiany . Przyroda tego miejsca łagodzi niedogodności. Jak się ogarnę postaram się dodać zdjęcia. Pozdrawiam forumowiczów