Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hejka
Do południa było słonko a po południu ........ qrde rozpadało się i jakoś nie zamierza przestać
Mam jednak nadzieję na Polską Złotą Jesień
Miłego wieczoru
Witam w ten cudowny słoneczny dzień
Trudno wrócić do normalnego życia po tych Bieszczadach cud natury
Trzeba brać się do roboty bo w piątek impreza ponoć ma być tylko lepiej po...
Pozdrawiam
Witam wieczorkiem
Pogodnie słonecznie , cały dzień
Atinka powroty do codzienności
Wszyscy życzą Eli super kuracji , zapewne miło spędza czas
Pracujemy , oby dalej zdrówko dopisało
Miłego wieczorku i gadusiania
Chyba coś z tym jodem jeszcze Ela wdycha bo jest bardzo...aktywna,od pewnego czasu zastanawiam się czy Nasza Princusia to już się gdzieś na stałe przeniosła i nie ma tam żadnego zasięgu-Princi daj sygnał że Żyjesz-smutno tu bez Ciebie Pozdrawiam,Kolorowych,Papatki
Chyba zostałam wywołana do tablicy
Andrzeju żyję ..... fakt ostatnio wolałam działeczkę i grzybki a tam nie ma zasięgu.
Chwilowo odpoczywam w dziwnej pozycji .... konstrukcja ma dość takiej pogody ... chyba chcę wracać tam gdzie byłam już
Pozdrawiam i [ obrazek zewnętrzny ] zostawiam.