Sanatorium hotel Olecko 19.06.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ghgy6767
Na forum od: 20 lip 2017 12:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium hotel Olecko 19.06.2017

Post autor: ghgy6767 »

Odradzam pobyt w sanatorium Olecko, mąż po powrocie zmienił się, zrobił się wyobcowany, częste kłótnie. Pobyt w sanatorium to wielka próba dla małżeństwa i nie powinni jechać tam osoby zamężne, ponieważ dyskoteki źle są odbierane w małżeństwie. Szczerze odradzam taki pobyt w tym sanatorium, zepsuł moje małżeństwo.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Kiedyś był taki temat o zdradzie i zakazie wyjazdu do sanatorium współmałżonka ,

no cóż, nie jest temu winne Olecko ani też inny ośrodek ,
do sanatorium jadą ludzie dorośli i powinni zachowywać się jak dorośli - odpowiedzialnie,
Jeśli uczucie jest silne to żadna dyskoteka tego nie zmieni .
Życie ............

niemniej jest to przykre
bbb
Na forum od: 08 sie 2017 21:17
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Sanatorium hotel Olecko

Post autor: bbb »

Witam! Myślę, że warto rozmawiać o tym, co nas dotyczy. Sanatorium: TAK Zdrady: NIE! Bardzo solidaryzuję się z Panią, która jest zawiedziona po powrocie męża z sanatorium. Olecko to piękne miejsce, szkoda, że dla niektórych (myślę o partnerach) na długo pozostanie w pamięci!!! :cry: Proszę kuracjuszy o rozwagę i zdrowy rozsadek podczas wypoczynku. Szkoda Rodziny. Pozdrawiam i oczekuję na podobne wpisy. Może Pani, która pisze o mężu jeszcze się odezwie. Pozdrawiam
smir14
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2017 15:03
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: smir14 »

Byłem w Olecku koniec lipca i sierpień,dyskoteki bardzo słabe i prowadzący też,muszą się jeszcze dużo nauczyć, nie wiem o co chodzi, jak były to panów 1 na 6 lub 8 pań, tylko okolica i pogoda super.
Awatar użytkownika
serce62
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 17 paź 2016 20:33
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: serce62 »

pozdrowienia dla kuracjuszy z drugiej połowy czerwca :kwiat:
ODPOWIEDZ