Krystyna Busko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2013 17:00
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Krystyna Busko

Post autor: artur30 »

Dzieki za informacje :)
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 21:16
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: MARIOLA69 »

Czas chyba się pakować powoli :D :D powiem szczerze ..jak mi sie nie chce :oops:
jak będzie beznadzieijny turnus zamkne sie w sobie o! :kwiat: ;) miłego dnia
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Mariolu wszystko bedzie dobrze najwazaniejsze to abys odpoczeła i zrelaksowała sie i miała spoko lokatorów.Pozdrawiam i zycze dobrego dnia :) Ps bede czekał na info jak było :D :D
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Artur napisze jak juz tam będe..a jak narazie to jeszcze 2 dni w domku :D
Artur a Ty skad jedziesz ??
elizabet
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 22 wrz 2012 19:37
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: elizabet »

Mariola zobaczysz będzie dobrze. W Krystynie jest dobra baza zabiegowa,byłam byłam tam 4 tygodnie dokładnie dwa lata temu.Ja z rehabilitacji byłam bardzo zadowolona To prawda ,że byli tam ludzie starsi , ale naprawdę wspaniali ,do dziś utrzymujemy kontakt . Podczas mojego pobytu w Krystynie nie było żadnych imprez ,chodziliśmy do innych ośrodków ,ale koniecznie trzeba było wrócić przed 22.Personel sanatorium bardzo miły,lekarze życzliwi .Szkoda ,mijamy się, ja pobyt w Busku zaczynam od 4 sierpnia . Życzę Ci skutecznej rehabilitacji i dobrego odpoczynku , a co do muzykoterapii jest także ważna. Pozdrawiam :)
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: ewiko »

elizabet pisze: To prawda ,że byli tam ludzie starsi , ale naprawdę wspaniali ,do dziś utrzymujemy kontakt .
Potwierdzam opinię że wiek człowieka nie ma kompletnie znaczenia.Charakter.... to jest to. Byłam dwukrotnie na turnusie z paniami starszymi o 20 lat. Były cudowne i do dziś mamy kontakt. Z jedną panią telefoniczny z drugą odwiedzamy się. Kultura osobista, tolerancja i szacunek dla drugiego człowieka, to w kontaktach międzyludzkich jest najważniejsze. Pozdrawiam i życzę skutecznej kuracji.
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dzien dobry :kwiat: ja nie mam nic do starszych ludzi ..absalutnie tez byłam dwa razy i bardzo dobrze
mi sie przebywało w ich towarzystwie ;) zrozumienie ,szacunek ,wyrozumiałość to wartosci ktore sa w zyciu bardzo wazne
..Pozdrawiam wszystkich :serce: :kwiat:
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witaj Mariolu ja jade z Częstochowy .Miłego i dobrego dnia :) pozdrawiam.
artur30
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

ewiko pisze:
elizabet pisze: To prawda ,że byli tam ludzie starsi , ale naprawdę wspaniali ,do dziś utrzymujemy kontakt .
Potwierdzam opinię że wiek człowieka nie ma kompletnie znaczenia.Charakter.... to jest to. Byłam dwukrotnie na turnusie z paniami starszymi o 20 lat. Były cudowne i do dziś mamy kontakt. Z jedną panią telefoniczny z drugą odwiedzamy się. Kultura osobista, tolerancja i szacunek dla drugiego człowieka, to w kontaktach międzyludzkich jest najważniejsze. Pozdrawiam i życzę skutecznej kuracji.

Witaj ja tez zaczynam turnus od 5.08 .Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MARIOLA69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

o widzisz Artur masz kolezanke :D :kwiat: a ja będę sama ;) ale ja wam wszystko opowiem :lol: :lol:
ODPOWIEDZ