Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też znam naszego kolegę forumowego i czasem włosy mi dęba stają jak czytam co on pisze w sumie jest super kolegą. ....I nie wszystko co pisze to jest prawda w praktyce...ale jeśli mu to pomaga w życiu. ...to nic mi do tego
Wszyscy mnie znają jako dobrego kolegę,haha no i napiszcie czy źle robię że mam wymagania?myślę że trzeba wymagać ale od siebie najwięcej,mam nadzieje że kolega wie co robi prowadząc mnie do Hawany,może nie jest tragicznie brudno,no i moje ulubione kelnerki i pani wpuszczająca,coś mi się wydaje że znowu popije wina,a co do kolegi no cóż nie jest w moim typie