Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
RoboPol pisze: 23 sie 2017 21:13
Nie znalazłem narazie nikogo w tym terminie
jadę z dolnego śląska: Polkowice,
szukam współkuracjuszy
najświeższe opinie mile widziane
Jadę pierwszy raz, może panikuję, ale czuję jakbym jechał tam sam
nie wiem, czy się śmiać, czy płakać
Witaj RoboPol. Jak spojrzałem na datę twojego wyjazdu to musiałem sprawdzić swoje skierowanie czy dobrze pamiętam termin wyjazdu. Otóż nie będziesz tam sam bo my (znam 3 osoby) zaczynamy kuracje w Plonie od 7.10. Po za tym tutaj na forum rzadko się zdarza że kogoś znajdziesz na wspólną podróż czy po zakończeniu kuracji ktoś się dzieli opinią.
krzycho37 pisze: 02 wrz 2017 11:35
Witaj RoboPol. Jak spojrzałem na datę twojego wyjazdu to musiałem sprawdzić swoje skierowanie czy dobrze pamiętam termin wyjazdu. Otóż nie będziesz tam sam bo my (znam 3 osoby) zaczynamy kuracje w Plonie od 7.10. Po za tym tutaj na forum rzadko się zdarza że kogoś znajdziesz na wspólną podróż czy po zakończeniu kuracji ktoś się dzieli opinią.
Cześć Krzycho
trochę mi lepiej, podpowiedz mi tylko, gdzie szukać współkuracjuszy albo współpasażerów
wybieram się autem z Polkowic (dolnośląskie) chętnie przygarnę kogoś
rozważam wyjazd 14 w sobotę
Powiem Ci tak z powrotem do domu na pewno będziesz miał współpasażerów wiem to z doświadczenia, a do Polańczyka tu na forum są małe szanse na jakiś odzew. Jest jeszcze BlaBlaCar tam możesz się zarejestrować.
według skierowania mam od 15.10.2017,
dowiedziałem się, że mogę wpadać 14.10.2017,
więc wyruszę wczesnym rankiem w sobotę, może zabierając kogoś po drodze
Także mam Plon w Polańczyku w tym terminie jadę ze Szczecina pociągiem 13.10. w nocy. Myślałem o samochodzie ale to 900 km. Gdzieś po drodze chętnie ( rano) możemy się umówić. Może niezbyt duże miasto (czas). Mogę podać kilka miast i godzinę do wyboru. Adam
Witam Robo. Byłam w Plonie trzy razy, dwa z wyboru. W Polańczyku, w Plonie jest dobrze, nie można narzekać. Zabiegi, kuchnia, obsługa na niezłym poziomie jak na sanatorium zusowskie. O każdej porze roku jest co robić, wieczorem też. Jak chcesz pojechać do Lwowa z wycieczką to weź paszport. O resztę pytaj, odpowiem.poz
Adam K pisze: 25 wrz 2017 15:10
Także mam Plon w Polańczyku w tym terminie jadę ze Szczecina pociągiem 13.10. w nocy. Myślałem o samochodzie ale to 900 km. Gdzieś po drodze chętnie ( rano) możemy się umówić. Może niezbyt duże miasto (czas). Mogę podać kilka miast i godzinę do wyboru. Adam
Cześć,
zapomniałem o dwóch ważnych tematach-sprawach:
1. wspókoszt, dopłata na paliwko
2. nie paląc (rzadko palący) nie chcę stawać co pół godzinki
jol pisze: 25 wrz 2017 19:01
Witam Robo. Byłam w Plonie trzy razy, dwa z wyboru. W Polańczyku, w Plonie jest dobrze, nie można narzekać. Zabiegi, kuchnia, obsługa na niezłym poziomie jak na sanatorium zusowskie. O każdej porze roku jest co robić, wieczorem też. Jak chcesz pojechać do Lwowa z wycieczką to weź paszport. O resztę pytaj, odpowiem.poz
paszport właśnie zrobiłem, powiedz/napisz co zwiedzac/oglądać ? nie chce sie nudzić