Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Maryann pisze: 25 wrz 2017 08:48
Ale ja wiem Słoneczko kochana o co Ci chodzi... Ja codziennie ze spaceru po mieście targałam ze sobą do ośrodka nowy ciuszek... Codziennie z koleżanką nie miałyśmy co na siebie włożyć (jak to swój swojego znajdzie ).Wszystko jedno co zabierzesz, resztę dokupisz.. Ja sobie zawsze fajne rzeczy przywożę bo mam wtedy czas łazić po sklepach....
Zgadzam się z Maryann. Lubiłam te wypady na miasto A po drodze zawsze coś ciekawego się wydarzyło
Trzeba wyjść losowi na przeciw A przy okazji kupić fajny ciuszek