Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłam dwa razy i nawet na dancingu specialnie wystrojone nie byly Owszem szukajace sponsora lub odwrotnie chetne sponsorowac wrecz rzucały sie w oczy.Sprawa indywidualna
Wiec wyluzuj babeczko damy rade Na jednym turnusie paniusie na bezdechu z zabiegow lecialy przebrac sie w cos ekstra Ale to niektore..a reszta koszulka dresy itd.Owszem na spokoju do kolacji czy w niedziele mozna ale bez przesady szafy calej nie wezme Lubie wygode i juz
Betka pisze: 27 wrz 2017 21:07
Dlatego biore dresy getry i mam to w nosie Kto chce sie stroi.Cos tam na baletki owszem ale nie mysle szalec nie wiem jak.I latac miedzy zabiegami sie przebierac bez sensu.Słoneczko siedz w kacie znajda Cie. Szczerze nie lubie sie wyrozniac.Wazne byc soba..Na codzien lubie luz..i nie mam zamiaru sie wysilac obwieszac nie wiem czym..udawac kogos innego.Grunt to byc soba Jestem jaka jestem
Betka pisze: 27 wrz 2017 21:07
Dlatego biore dresy getry i mam to w nosie Kto chce sie stroi.Cos tam na baletki owszem ale nie mysle szalec nie wiem jak.I latac miedzy zabiegami sie przebierac bez sensu.Słoneczko siedz w kacie znajda Cie. Szczerze nie lubie sie wyrozniac.Wazne byc soba..Na codzien lubie luz..i nie mam zamiaru sie wysilac obwieszac nie wiem czym..udawac kogos innego.Grunt to byc soba Jestem jaka jestem