Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jestem...jestem cierpliwa i dlatego jeszcze dzwonię, aczkolwiek nastawiłam się już na Ustkę. Dzwonię, a może coś się trafi. Ela za moment wróci i podzieli się wrażeniami, niedługo potem Halina....a my Bożenko...walizki w garść i w drogę, najpierw ja, potem Ty. i tak samo jak dziewczynom szybko czas zleci....
Gosiu,masz racje czas szybko leci,one wracają my pakujemy walizki i w drogę,marzy mi się ładna pogoda ,ale w obecnym roku to jakoś kiepsko,aby spotkać bratnią dusze to by było super.Młode pokolenie rośnie tylko się cieszyć,jutro idę na chrzciny do siostry wnuczki.Pozdrawiam was serdecznie pa pa.
Witam Dziewczyny.Sciarchana na maxa ale zadowolona po sobotnim kolejnym szaleństwie Trójmiasto jest urocze.Alma natomiast powinna zniknąć z mapy ZUS,ale o tym po powrocie.Sciskam Was mocno.