ROMANS
-
forumowicz
-
forumowicz
Re: ROMANS
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Witam MaxMax pisze: 01 paź 2017 19:44 coś Wam napiszę jaki był wczoraj numer,miałem wykupione miejsce przy stoliku w Belwederskiej,po chwili przyszedł obcy facet około 62 latek,gadamy,pijemy,po 2 godzinach on mi mówi tak:wiesz co : czy pamiętasz 7 lat temu w Ciechocinku,jak dosiadłem sie do Ciebie i mówiłem ze ładne tutaj kobiety są? a Ty mi powiedziałeś: najładniejsza [pupa] to jesteś Ty! niesamowite,facet mnie poznał.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Ale Ci młodsi to raczej do "wynajęcia" w tej kawiarni vis a vis ..SłowackiegoMax pisze: 01 paź 2017 19:35 prędzej w busku znajdzie młodego faceta niż w Krynicy,tak to teraz bywa
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
A może On TROPIŁ Naszego MAX-aandrzej1955 pisze: 01 paź 2017 22:04Witam MaxMax pisze: 01 paź 2017 19:44 coś Wam napiszę jaki był wczoraj numer,miałem wykupione miejsce przy stoliku w Belwederskiej,po chwili przyszedł obcy facet około 62 latek,gadamy,pijemy,po 2 godzinach on mi mówi tak:wiesz co : czy pamiętasz 7 lat temu w Ciechocinku,jak dosiadłem sie do Ciebie i mówiłem ze ładne tutaj kobiety są? a Ty mi powiedziałeś: najładniejsza [pupa] to jesteś Ty! niesamowite,facet mnie poznał.czy ja mam rozumieć na podstawie tego powyżej że zmieniłeś .......orientację seksualną
a jeszcze jestem ciekawy czy był to...różowe oczko,czy może...czerwony krawat
Pozdrawiam
Podobnie jest z Paniami .
Wspominałem Wam gdy byłem w Busku podczas Naszego Forumowego spotkania, że od kilku dni na Rekonesansie jest pewna Sławna "PANI " z Kołobrzegu po miesiącu gdy byłem w Krynicy na krótkim tygodniowym wypadzie była też ta Pani.
Cóż ,aby się nie opatrzyć przemieszczają się ludzie wolnych zawodów po miejscowościach sanatoryjnych.
Dużego wyboru gdzie jest w miarę dobra muzyka i gdzie kwitnie życie towarzyskie nie ma .
Jest Kołobrzeg , Ciechocinek, Krynica i Busko
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
wie co to romans
Dzisiaj zycie w 90% opiera się na.... i na kasie
Dziwne te czasy nastały