CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

Post autor: forumowicz »

Witajcie Kochani,
na pisanie nie ma czasu, naprawdę. :) :) :) Zrobiłam juz rezerwację dla 20 osób na fajfy w sobotę w Teatralnej przy dworcu PKP, godz.15 wjazd jak slanguje młodzież. Na piatkowe spotkanie wieczorne rezerwację zorganizuje Anka, to już ustalone. Pozdrawiam. U nas dzisiaj smutny dzień :cry: :cry: :cry: wyjeżdzają kuracjusze z turnusu trzytygodniowego, ale zjeciało. Cieszmy się każdą chwilą, kochajmy ludzi...po 3 tyg i tak odchodzą :cry: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Basiu na Ciebie zawsze można liczyć! administrator zapodaj Basi drugie serduszko!
p.s szykujcie czerwony dywan przyjeżdżam w czwartek
forumowicz

Basiu na którym peronie zarezerwowałaś miejsca? przecież tam na dworcu nie ma ławek! i pociągi nie jeżdżą,ale damy rade.napisz co porabiacie? ile Was tam jest?
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Witajcie!Zostałam wywołana do tablicy :D i nie mogę się doliczyć ile nas w ten piątek będzie :?: :?: :?: wiem.wiem SKS to się nazywa :lol: :lol: byłabym wdzięczna za pomoc w tym odliczaniu :) :)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

MAX pisze:Basiu na którym peronie zarezerwowałaś miejsca? przecież tam na dworcu nie ma ławek! i pociągi nie jeżdżą,ale damy rade.napisz co porabiacie? ile Was tam jest?
Witaj Max a pociągi to chyba jeżdżą............... do Aleksandrowa :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witajcie kochani :serce:

Milowymi krokami zbliża się nasze spotkanie :D Ilu nas będzie :?: To nieodgadnione pytanie :lol: Starałyśmy się z Basią liczyć: na zapałkach, na palcach, na kartce i kalkulatorze :lol: I ciągle było manko albo superata :lol: Zatem profilaktycznie Basia zarezerwowała... 20 miejsc :D Ponieważ fajf zaczyna się o 15-ej to doszłyśmy z Basią do wniosku, że zbiórka przy grzybku w sobotę 29.06 o godz. 14,45 Po uściskach i całusach i machaniu do kamerki przejdziemy do Teatralnej na fajf.
Ciąg dalszy czyli wieczorny dansing w Klinice Pod Tężniami :D I tutaj ukłon w stronę Anki aby ona zarezerwowała miejsca :D Aneczko znając Twój polot i inwencję to świetnie sobie poradzisz :kwiat: :D
Ostatnio zmieniony 24 cze 2013 20:11 przez Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Selenko no i mam nadzieję że pomachacie Eluuni Buziaki
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

Kochana Eluuniu :serce: to się rozumie :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci

MAX pisze:Basiu na Ciebie zawsze można liczyć! administrator zapodaj Basi drugie serduszko!
p.s szykujcie czerwony dywan przyjeżdżam w czwartek
Wielki Wodzu ;) czerwony dywan przygotowany o obłożony będzie... śledziami po kujawsku :lol: Basia jej już próbowała i są bardzo smaczne :D
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witajcie!Elunia to Ciebie z nami nie będzie :?: :cry:
ODPOWIEDZ