Osrodek Rehabilitacyjny w Nowym Dworze

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Quack
Na forum od: 08 lis 2011 15:31

Osrodek Rehabilitacyjny w Nowym Dworze

Post autor: Quack »

Chyba jeszcze nikt nie wypowiadał się tutaj na temat tego ośrodka. Leczyłem się tak jakiś czas temu i chciałem powiedzieć, że był to bardzo mądry wybór z mojej strony. Lekarze bardzo zaangażowani, leczenie przyjemne (zazwyczaj). Moim zdaniem warto. Jakie są Wasze doświadczenia?
roberta3
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2011 18:39

Re: Osrodek Rehabilitacyjny w Nowym Dworze

Post autor: roberta3 »

Quack pisze:Chyba jeszcze nikt nie wypowiadał się tutaj na temat tego ośrodka. Leczyłem się tak jakiś czas temu i chciałem powiedzieć, że był to bardzo mądry wybór z mojej strony. Lekarze bardzo zaangażowani, leczenie przyjemne (zazwyczaj). Moim zdaniem warto. Jakie są Wasze doświadczenia?
Witaj Quock !
J.est pozytywna informacja na temat w/w ośrodka w temacie Narząd Ruchu- Rehabilitacja. Prosimy o szczegóły
DOROTA1
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2011 19:16

Post autor: DOROTA1 »

WITAM CIE QUACK!MAM PYTANIE NA JAKICH ZASADACH PRZYJMUJA KURACJUSZY,JEZELI MOZESZ PROSZE NAPISZ NA ADRES [email].pl z gory dzieki i pozdrawiam
DOROTA :P
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

DOROTA1 Ponieważ ostrzeżenia nie pomagały, dostajesz bana na 2tyg za notoryczne pisanie postów wielkimi literami.
ODPOWIEDZ