Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sloneczko pisze zrozumiesz jak zobaczysz ty piszesz ze zrozumie jak zobacze ok sliczniochy ja tez ide do spa:) nie obchodzi mnie kto jak wyglada i na co jest chory i ile ma lat czy to wazne ??? A teraz z innej beczki pracuje z osobami niepełnosprawnymi typy nie slyszy nie mowi czy inne mpje szefostwo zatrudnia tych ludzi nie dlatego ze zusu nie placa tylko po to zeby oni mogli pracowac i po wypadku tylko oni mnie odwiedzaja a ci co maja auta i czas i jak dojechac na me wlosci nie a oni autobusami czy z kolega ale czasem zawitaja wiec nauczylem ze nie liczy sie nic oprócz serduszka i charakteru ehh rozpisalem sie
Lemonek jestem pod wrażeniem ,ale nie denerwuj się.Uwazam podobnie jak Ty..Bylam 2 tygodnie z niepełnosprawnymi na wczasach i to były najlepsze 2 tygodnie jakie pamiętam.Jak liczy się serducho to ja mam ogromne. Znajdzie się tam miejsce dla wszystkich ,którzy myślą podobnie.
Macie racje nie wazna mertryka czy wyglad kazdy jest jaki jest..Mam super kolege ma 32 lata i swietnie sie dogadujemy a utrzymuje tez super kontkat z kolega poznanym zreszta w Iwoniczu..Jest duzo starszy ale bardzo madry zabawny.Poznalam jego zone jak byla w odwiedziny Mysle podobnie jak Sloneczko ..musimy sie poznac wszyscy..spotkac.Mysle ze bedzie super Juz w tej pierwszej lawce usiade jak musze
Betka z doświadczenia wiem ,że w ostatniej ławce też nie jest bezpiecznie. Raz byłam na występach iluzjonistów.Siedziałam w ostatnim rzędzie.Jeden z nich podszedł do mnie i wziął na scenę .Przeciął mnie na pół. Teraz siadam w środku .
Betka z doświadczenia wiem ,że w ostatniej ławce też nie jest bezpiecznie. Raz byłam na występach iluzjonistów.Siedziałam w ostatnim rzędzie.Jeden z nich podszedł do mnie i wziął na scenę .Przeciął mnie na pół. Teraz siadam w środku .