CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Re: CIECHOCINEK 29/30 czerwiec 2013!

Post autor: Anka »

Selene postaram się sprostać zadaniu :!: Jak minął pobyt w Ciechocinku uchyl rąbka tajemnicy ;)
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Selene pisze:Witajcie kochani :serce:

Milowymi krokami zbliża się basze spotkanie :D Ilu nas będzie :?: To nieodgadnione pytanie :lol: Starałyśmy się z Basią liczyć: na zapałkach, na palcach, na kartce i kalkulatorze :lol: I ciągle było manko albo superata :lol: Zatem profilaktycznie Basia zarezerwowała... 20 miejsc :D Ponieważ fajf zaczyna się o 15-ej to doszłyśmy z Basią do wniosku, że zbiórka przy grzybku w sobotę 29.06 o godz. 14,45 Po uściskach i całusach i machaniu do kamerki przejdziemy do Teatralnej na fajf.
Ciąg dalszy czyli wieczorny dansing w Klinice Pod Tężniami :D I tutaj ukłon w stronę Anki aby ona zarezerwowała miejsca :D Aneczko znając Twój polot i inwencję to świetnie sobie poradzisz :kwiat: :D
A ja myślałam ,że to SKS mnie już dopadł ale Wy też policzyć nie umiałyście :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Aneczko :serce: bardzo... pracowicie :lol: Zaznajamiałam Basię i resztę towarzystwa z... Ziutkami Pod Tężniami tudzież z makaronem :lol:
Ze śmiechu opiłam się basenowej wody :lol: Był też koncert cygański ( Basi solówka była zaj.... ) akordeonowy, fortepianowy i tańce to późnej nocy :D
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Uwaga, uwaga, uwaga :!:

Wszystkim, którzy wybierają się do Ciechocinka proponuję zabrać coś przeciwko komarzycą :!: Wieczorem tną niemiłosiernie :!:
Jakaś zmutowana plaga obsiadła Ciechocinek :!:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

Selenko a ja myślałam że tylko u mnie tak tną :lol: :lol: Proponuje ich znieczulić :lol: :lol: bo śledzie ich nie odstraszą :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

andrzej1955 pisze:Witam Małgosiu, podejrzewam że do czwartku uda się ustalić miejsce i porę spotkania, po raz enty powtarzam że jest ono dla wszystkich CHĘTNYCH- nie dla wybrańców i WSZYSTKICH na nie zapraszamy, pozfrawiam wieczorową porą :!: :!: :) :)
Witam wieczorową porą. ;) Sorki, jestem "męcąca", POPRAWIĘ się :!:Andrzeju, wybacz. :serce: Już wiem, Selen uzgodniła i oczywiście będę. Nie mogłam czekać do czwartku, bo jutro muszę oddać lapka do naprawy.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Małgosiu, doping zadziałał i Kobietki ustaliły co i jak i jest ok,dobrze że pierwsze tańce nie na dworcu w...Koluszkach, bo byłoby dopiero zamieszanie, a tak jest pełna jasność ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Mam nadzieję że te śledzie w tym czerwonym dywanie nie będą vaniały :roll: do czwartku :?: ;)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Andrzej to nasz "nocny Marek"...jak widzę :) Andrzeju jeśli chodzi o śledzie to polecam śledzia na dworcu w Teatralnej to ich znak firmowy super :) i coś do tego...
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

Podziękowania dla TYCH, którzy cząstkę swojego cennego czasu poświęcają na zorganizowanie nam spotkania.
Pozdrawiam cieplutko i już się cieszę na myśl o sobocie ;)
ODPOWIEDZ