Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010 pisze: 05 paź 2017 21:25
Lemon......no co ty modlić to się będziesz w domu .... już byłem w 2016 roku w listopadzie i to w pokoju z takim suwerennem co to w niedzielę msze zaliczał i w czwartek dla kuracjuszy no totalny szok a jak jadem pluł
modlitwy nigdy zawiele,jak mawia moja mama -pracuj jak bys mial zyc 100 lat a modl sie jak bys mial jutro umrzec,jakos tak jak nie przekrecilem
Lemonek87 pisze: 06 paź 2017 11:11
Moze wczoraj bylo za goraco wczoraj ale dziewczyny nie dziwcie sie prosze bo dreczy mnie pytanie jak taka mala mysz kieruje komputerem
Ty sie Lemonek nie zadreczaj przed wyjazdem bo jeszcze w depresie popadniesz ,jak tej nocy bardzo wialo w kieleckim ,u nas to ksawery niedal mi sie wyspac
Umnie barirki wytrzymaly tylko troche galezi musialem uprzatnoc ,Bilgoraj lezy w kotlinie otoczony lasami ale takiego wiatru juz od dziesiecioleci nie widzialem, dogadaj sie z pania Sloneczko ona tez gdzies z TWOJCH stron i mozecie przyjechac razem,ja bym tak zrobil