Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Post autor: ricolo666 »

Insignia 2010 pisze: 07 paź 2017 13:14 hej Lemonek87 ale opinie o Paniach wydałeś z którymi to planujesz wspólna zabawę w Iwo .....jak to pięknie ktoś ujoł ,,,,,a może to właśnie Ty zrób badania , a zaświadczenie przyklej sobie na plecach przed wejściem do obiektu .....szok :shock: :shock: :shock: :shock: czy Ty czytasz to co piszesz ta cyfra ,,,87,, świadczy o wieku :D :D :D :D czy o poziomie IQ......
To nie Lemonek ,tylko jego zona ,ktora zapewne nie byla w sana.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

o to tym bardziej owa żona powinna być rozsądniejsza ......przecież nie każdy jedzie tam po rozrywkę co jest przy okazji ale głownie po to aby poprawić stan zdrowia ....słuchaj a może ona była w s...i juz takie badania ma :D :D :D :D :D :D :D
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

im bardziej wczytuje się w te posty :D :D :D :D :D :D tym bardziej poznaje się tu ludzi , czyli moje zachowanie.... słonko.... to kropelka w morzu ,,,,,,tego jak pisząc tu zachowują sie inni :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D :D
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

a przecież nie darmo admin umieścił mały długopis aby po przeczytaniu postu można było go poprawić :shock: :shock: :shock: :shock: ,.......no to teraz lemonek przepraszaj na kolanach wszystkie panie z NS :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: za pisownie swojej ślubnej :D :D :D :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Te komentarze poniżej O czemu w tym temacie mają służyć ? :shock:
Żeby zamknąć drogę do sanatorium różnym osobom kiedy ich mężowie ,żony czy partnerzy to przeczytają jak najbardziej .
Natworzyło się na forum nicków pewnie tej samej osoby lata po wszystkich tematach i pisze takie chore teksty poziom inteligencji IQ to widać .
:shock:
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 wrz 2017 10:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lemonek87 »

Piszac o badaniach zarcik to byl a ty insignia chyba jakis doktor jestes skoro potrafisz ocenic moj stan psychiczny zdrowia dalej piszac moja zona nie puszczala sie w senatorium ps jakbys stal obok jak to czytalem prostego nosa bys nie posiadal nie wiem czy bedziesz jechal w tym czasie co my a jesli nie to dziwia mnie twoje posty tutaj w sumie moze i nie dziwia bo jak ktos ma nudne zycie to zaglada co inni robia lub beda robic 87 to moj rocznik i ja na twoim miejscu wstydzil bym sie ze trzydziestolatek mnie poucza pozdrawiam serdecznie :)
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

A jesli zona ma zdradzic czy maz nie potrzebuje senatorium jesli istota zycia ma byc zdrada a teraz w prosty sposob napisze dla insigni jesli soltys pije nie oznacza to ze cala wies to alkoholiki
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jak Wy nie odróżniacie działów gdzie się co zamieszcza i fora to może PORA by admin to przypomniał :evil: :shock:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Insignia 2010 pisze: 07 paź 2017 13:40 im bardziej wczytuje się w te posty :D :D :D :D :D :D tym bardziej poznaje się tu ludzi , czyli moje zachowanie.... słonko.... to kropelka w morzu ,,,,,,..................
Insignia :kwiat: kropelka do kropelki i zbierze się niezłe szambo wypełnione gnojem :?
Bądź taki jak w swojej reklamie ;) :D
Co do innych to faktycznie nie jestem przyzwyczajona do takich wyrażeń i sposobu bycia.
Może są to osoby, które pierwszy raz jadą do sanatorium i z wrażenia nie wiedzą co mówią. Trzeba im wybaczyć :)
Już nie mogę się doczekać kiedy poczuję świeże powietrze mojego najukochańszego Iwonicza Zdroju :serce:
Lemonek87
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Coz poczac napisalem ze o badaniach zona napisala nie ja ale nic ciesze sie ze wy jezdzicie do senatorium co rok czy nawet 2 x w roku na zdroweczko wam niech wyjdzie :) moze i ja nigdy nie bylem ale potrafie sie zachowac powalczyl bym jeszcze o dobre imie ale nie warto pozdrawiam moze kogos uszczesliwie ze skasuje konto a insignia jeszcze jedno obrazac fajnie z tel :) a oko w oko ????
ODPOWIEDZ