Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lemonek nie kasuj ,bylo co bylo minelo i zycie toczy sie nadal ,nie zabardzo mi sie chce odnosc do tego ,zostalo CI jeszcze kilka dni ,cos moze sie dowiesz ,zapytasz itd. Niunia juz tam jest to udzieli info .,to fajna i zyczliwa dziewczyna ,rozumie TWOJE zdenerwowanie to wszystko juz za daleko poszlo.
Jesteś miła słonko ale to nie kropelki do kropelek tylko stwierdzenia i fakty komentowane przeze mnie w wyniku arogancji i wulgaryzmów że strony kolegów.....no cóż skoro mnie tak oceniasz trzymasz stronę owych wypowiedzi czy to , fo pa popełnione prze Ciebie czy też nie zrozumienie tekstu ,,,,żony kolegi ,,,,....wiesz zawsze łatwiej być przez chwilę niegrzeczny lub ostrym w komentarzach ....niz niegrzeczny a udającym inteligenta ..chlop że wsi może wyjść ale wiesz z chłopa nigdy ..i znów mnie źle przeczytałaś pozdrawiam gorąco
Lemonek dzięki za komentarze oko w oko też potrafię stanąć wiec nie stresuj się mieszkasz w świętokrzyskim.....do Ciebie mam około 150 km żadne to kilometr i żaden koszt wiec zawsze miło będzie się spotkać nawet na kawę.....a niestety żałuję że nie będę w Iwoniczu.....bo może gdybym was wcześniej tu poznał to mój pobyt tam byłby bankowy no może nie ten sam obiekt ale na 100% no i żałuj lekarzem nie jestem choć w tym kręgu mam znajomych
...wiec jak by co to proszę wal śmiało a co byś chciał najpierw leczyć kręgosłup,,,,Czy zazdrość twojej żony
Wiecie ja tak bardzo czasu nie mam abu tu siedziec korzystam tylko z netu w ajfonie ale zadzwia mnie pewien styl bycia zycia ludzi ....i tak dla jajeczek i zabicia czasu tu czytam te wypociny tworzone z mozołem nie pod lipa Ale z wielką radością i uciecha czytam .... ludzi wyzwolonych na 21 z NFZ a ż ZUS na 24 z jarzma żon i mężów i tu przypomina mi się sytuacja kiedy to poznałem tu faceta wirtualnie i całkiem przypadkowo w listopadzie 2016 w realu .....to był gość zerwany z łańcucha kiedy to jego żona właśnie na 24 dni wyszła na zakupy do Lidla i biedronki......on panisko był wolny i szalał
A fakt bycia mego tu to bezinteresowna pomoc komuś w dowozie osoby do Beskidu w Krynicy Górskiej .....gdzie uważaj limonek .....bede gościł od 3.01.2018 lub innego sanatorium w Krynicy ale tylko w tym dniu i tu znów uważaj limonek. ...osoba może być z Lublina Radomia Puławy Rzeszowa i innych miejscowości po trasie do tego pięknego pełnego rozrywek ....ale też spokojnych relaksacyjnych i pełnych zabiegów psycho-ruchowych zapewnionych w gabinetach przez miłe panie dające te zabiegi z których bardzo chętnie korzystam i żadnych nie opuszczam