Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Post autor: Insignia 2010 »

Zdaje sobie sprawę też z tego że teraz to tylko bohater narodowy odpisze na moje posty ......no chyba że nie i znów będzie to ktoś kto bez granic będzie trzymał styl obrażania Pan a ż reszta chyba to też dotyczy nas Facetów ....bo wpis o ,,,,,badaniach był poniżej pasa ,,,,
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Agnieszkam75kg »

Agnieszkam75kg pisze: 07 paź 2017 13:10 Wy to tak jakbyście już tutaj to sanatorium zaliczyli :lol: :lol: :lol: Niunia jak się rozeznasz, to napisz czy w tym Klimacie codziennie grają, bo była jakaś przerwa, że jakiś dobry DJ już tam nie gra i czy bardziej dyskoteka czy dancingowo. utwory czy stare lata80te czy disco polo :lol: :lol: :lol: miłego pobytu. a... jeszcze .. i ile osób tam na jednym turnusie przebywa :kwiat: :kwiat: :kwiat: będziesz miała fajnie, wszędzie blisko. o zabiegi nie pytam, bo wiem :) że dochodzące do przyrodoleczniczego, ale też możesz napisać jak to w praktyce wygląda i co na miejscu :) miłego :kwiat: :kwiat:
mój boże :roll: nie doczekam się już tu od niuni odpowiedzi na moje zapytanie.... :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

TO ja bohater narodowy -jak fajnie tu bylo dopuki TY sie tu nie pojawiles obrazasz i ponizasz ludzi kto CI dal do tego przezwolenie,usilujesz sie tu kreowac na obronce godnosci kobiet ,ale czy taki jestes na codzien??.Kobieta rozsadna i ktora sie szanuje nie kupi tych TWOJCH wypocin jaki to TY maczo ,dzentelmen,w jakim to towarzystwie sie obracasz ,ze kupujesz wylacznie w galeriach a nizszy sort w biedronce ,masz iphona,nawet nie zdajesz sobie sprawy jaki jestes zalosny ,a ponoc taki inteligetny ,czlowieku leczysz tu kompleksy ,dzielisz tu ludzi kto ze mna kto przeciw ,kto z miasta a kto ze wsi ,a wczym TY jestes lepszy od tych ze wsi ??,jestes piekny i bogaty to juz wiemy taki supermen taki jak te TWOJE wystukane na ipohnie najnowszej generacj ,miej litosc i odiedz insygnia w sina dal ,a my odczujemy ulge i spokuj,i niestrasz glupio bo jeszcze bardziej sie pograzasz w swojej glupocie . Zabolalo to dobrze taki byl cel .Bez odbioru :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Widzisz a raczej czytasz Agus ....panuje tu zmowa milczenia a powodem jestem Ja bo w imieniu Pań stanąłem w ich obronie ....wiec daj tu na luz a napisz na priv do koleżanki :D :D :D
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

cd. zeby byla jasnosc nie podzelam tej opini o kobietach ktora byla zamieszczona w poscie Lemonka ,ale kazdy z nas jest omylny i zaluje co powie czy napisze ,mozna bylo przeprosic i byly by po sprawie.DOBRANOC
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj Zibi trudno zachowac kulture jak się ma taka sztukę przed sobą jak Ty :D :D szacun wielki za Twoje wypociny zebrane z mozołem we współudziale z kompanami i koleżankami z NS .....milo mi stanąć i poddac sie tak surowej ocenie , przed taki wielkim audytorium jak Ty ważność Panie .....czuje się niczym kalany uczeń przed surowym nauczycielem .....
Szacun Ci Wielki Panie
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zibi do Ciebie mam 88 km ..S17 ....wiec i my możemy się spotkać..oko w oko to co piszesz to zlepek a może tylko wypowiedź jednej osoby a przekazanej przez cięcie...ale nic i nikomu nie pisałem że kupuje w galeriach .....choc muszę przyznać że po sezonie taniocha....o mojej inteligencji może coś tylko powiedzieć Słońce na niebie
...ale nie powiem milo mi kiedy to moje wpisy obserwujecie i skrzętnie kometujecie miedzy sobą dając nie zawsze mądra i trafna odpowiedź.....bo uwaga moje korzenie są na wsi ..

Ale mimo wszystko potrafię zauważyć zło i dobro....chcecie abym odpłynoł w siną dał .....no nie wiem ...
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D : :D :D :D :D :D :D zaczyna bawić mnie ta głupota :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: obserwuje was :D :D :D :D :D czujcie się jak u sowy :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Prawdziwy mezczyzna wie kiedy skonczyc ,a TY jednak nie potrafisz ta pycha i nadete ego nie pozwala CI na to .Ztakim wysokim poziomem ineteligencj zapewne jestec czlonkiem Mensy ,i zastanawiam sie dlaczego z kims tak ulomnym polemizujesz to CIE przymula i sie upodobnisz do mnie ,a tego nie chcesz,nie spinaj sie tak z tym oko w oko bo CI zylka peknie ta od tej inteligecj i bedzie jeszcze gorzej z TOBA a tego to juz chyba nikt nie zniesie. TO co napisalem to moja ocena i mysle ze i LEmonka i dziewczyn w to nie wciagaj.Jestes mega hiper toksyczny i taka aure roztaczas tu na tym forum ,to moj ostatni post do CIEBIE szkoda klawiatury i czasu ,przyjedziesz do Bilgoraja ,bo niewiem czy mam kraty w oknach montowac???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2017 21:17
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Betka »

Zibi popieram Cie w calisci ;) nie chce nic komentowac bo bez sensu.Ktos pomylil tematy i na szczescie z nami nie jedzie :lol: A my za dwa dni fruniemy odpoczac miedzy innymi od takich ludzi meczacych ;) Pogoda zapewne ladna bedzie :lol:
ODPOWIEDZ