Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
dziekuje bardzo ...widze ze twoj fundusz to lubelski wiec pewnie niedaleko masz ,ja az ze slaska musze sie dstac do Nałęczowan a tu echo nikt nie wyjedza aniw tym samym czasie ani przed ani po ..jakies skazanie dla mnie albo co ... pozdatwiam
elcia4 pisze: 09 paź 2017 20:17
dziekuje bardzo ...widze ze twoj fundusz to lubelski wiec pewnie niedaleko masz ,ja az ze slaska musze sie dstac do Nałęczowan a tu echo nikt nie wyjedza aniw tym samym czasie ani przed ani po ..jakies skazanie dla mnie albo co ... pozdatwiam
to prawda że mam 120 km z domku do Nałęczowa, będzie dobrze ostatnio mieszkałam z Panią która była ze Szczecina i miała siedem z przodu, dała radę i myślę że też sobie poradzisz,
jestem po zawale a kierowana do ZNP nie wiem o co chodzi ale coż ... ja pochodze z lubelskiego hehe mam sentyment do tamtych stron i ludzi ale szkoda ze nikt nie jedzie w tym samym czasie ,nie ma dobrego połaczenia ...i dlatego jestem zla ze mnie tam skierowano dziekuje i pozdarwiam mozliwe ze na herbatkę wpadnę