Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj tak. Był jeden taki kogucik. Przez pierwszy tydzień żona go pilnowała ale jak wyjechała brał po kolei. Tak się chłopak rozkręcił że obściskiwał wszystkie. A czy było coś więcej? Tego nie wiem
tak wyjeżdżam 4.11do Krynicy i nie ukrywam że mam zamiar odpocząć wyleczyc kręgosłup i wymasowac prawie wszystkie mięśnie. z naciskiem na odpocząć i zresetowac
Ja też jechałam z takim zamiarem i dodatkowo jeszcze chciałam zamknąć się w pokoju. no ale towarzystwo mi na to nie pozwoliło pomimo codziennej gimnastyki do oporu ,biegania po mieście i tańców do upadłego, do domu przyjechałam w dużo lepszym stanie fizycznym i psychicznym nie ma nic lepszego