Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mam przyznany termin od 29.11.2017 do 20.12.2017 SOPOT, BITWY POD PŁOWCAMI 63/65 taki mam adres wpisany oddział sanatotyjny. Czy ktos wie czy to jest MSW czy Helios albo to jest to samo? Kto wrócił z tego sanatorium i może powiedzieć jak tam było?
Ostatnio zmieniony 09 paź 2017 23:25 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:uściślono tytuł
Ewcia1963 pisze: 08 paź 2017 18:11
Mam przyznany termin od 29.11.2017 do 20.12.2017 SOPOT, BITWY POD PŁOWCAMI 63/65 taki mam adres wpisany oddział sanatotyjny. Czy ktos wie czy to jest MSW czy Helios albo to jest to samo? Kto wrócił z tego sanatorium i może powiedzieć jak tam było?
Witaj Ewcia Helios to MSW jest to super sanatorium nad samym morzem zabiegi na miejscu pokoje bardzo ładne .Jest to najlepsze sanatorium w Sopocie .Byłam w tym sanatorium i wróciłam bardzo zadowolona ,byłam w tym samym czasie co masz Ty .Szkoda że to taka pora roku bo dni są bardzo krótkie i szybko robi się ciemno i nie można zwiedzić tyle co latem ale ciesz się że masz cudowne miejsce Sopot jest piękny.Jak masz pytania to pytaj,życzę dobrze trafionych zabiegów super towarzystwa i pięknej pogody.Ja już siedzę prawie na walizkach 18 jadę do Ciechocinka.Pozdrawiam
Byłam tam w maju tamtego roku składałam teraz na poszpitalne i znowu dostałam sanatorium super wszystko na miejscu ja jestem zadowolona nad samym morzem do molo deptakiem około 2i pół km:) ja jadę wcześniej bo 18 października