Szlafrok
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 21 razy
Re: Szlafrok
Że tak spytam...gdzie wylądowałaś?Czarnulka pisze: 10 paź 2017 19:54 Halloooo. Już sie melduję - dotarłam . Hotel rewelacja ogromnyyy. Pokoje sredniej wielkości 2 łóżka telewizor stary - 48 zł za cały pokoj. Balkon jest. Przywitał mnie deszcz. Przepustek brak. Blisko centrum jest położony. Miejscowość urokliwa. Dużo Niemców i chyba ruskich słyszałam w Hotelu. Panie w recepcji przemiłe. Sniadanie 7:30 kolacja 17:00 hihi padne z głodu do rana. Jakieś wieczorki taneczne juz zaplanowane, skrzypce i inne cuda.
Briant - pamietam twe słowa jutro poznaję towarzystwo - inni mówią idź tam gdzie palą fajki....pójdę.
Dlaczego dopiero jutro idziesz,idź już dzisiaj,jestes po kolacji,wieczór młody.
Tez zawsze mi się wydawało,że umrę z głodu..jakoś żyję.Nie było tak starsznie i nic nie dokupowałam,chyba ze jakies owocki ,no i tradycyjnie,stały klient w sklepie z %%%
W Świeradów-Zdrój jestem w hotelu lukas. Przyjechałam wcześniej 1 dzien. W lobby bar sami niemcy i ruscy wiek 60+ takie 60 co to wyglada jak moja spracowana babcia.zawiela pisze: 10 paź 2017 20:16Że tak spytam...gdzie wylądowałaś?Czarnulka pisze: 10 paź 2017 19:54 Halloooo. Już sie melduję - dotarłam . Hotel rewelacja ogromnyyy. Pokoje sredniej wielkości 2 łóżka telewizor stary - 48 zł za cały pokoj. Balkon jest. Przywitał mnie deszcz. Przepustek brak. Blisko centrum jest położony. Miejscowość urokliwa. Dużo Niemców i chyba ruskich słyszałam w Hotelu. Panie w recepcji przemiłe. Sniadanie 7:30 kolacja 17:00 hihi padne z głodu do rana. Jakieś wieczorki taneczne juz zaplanowane, skrzypce i inne cuda.
Briant - pamietam twe słowa jutro poznaję towarzystwo - inni mówią idź tam gdzie palą fajki....pójdę.
Tez zawsze mi się wydawało,że umrę z głodu..jakoś żyję.Nie było tak starsznie i nic nie dokupowałam,chyba ze jakies owocki ,no i tradycyjnie,stały klient w sklepie z %%%![]()
![]()
![]()
Czarnulka pisze: 10 paź 2017 21:09W Świeradów-Zdrój jestem w hotelu lukas. Przyjechałam wcześniej 1 dzien. W lobby bar sami niemcy i ruscy....zawiela pisze: 10 paź 2017 20:16
Że tak spytam...gdzie wylądowałaś?
Tez zawsze mi się wydawało,że umrę z głodu..jakoś żyję.Nie było tak starsznie i nic nie dokupowałam,chyba ze jakies owocki ,no i tradycyjnie,stały klient w sklepie z %%%![]()
![]()
![]()