kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: Fionka »

Qurde Babciu Bożenko , gratulacje :D Też bym bardzo chciała ogłosić taką nowinę ale słyszę że mieszkanie za małe , że nowa lepsza praca się szykuje ..... czy ja doczekam :( Dziewczyny mówią że jak się nie chce jechać , to wyjazd udany będzie. Halinko a myślałam że zapomnę , może lepiej jutro z wyrka nie wstawać :?: Jeszcze jedno , jaka kurtka , ja nic nie wiem :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Elu też tak słyszałam, a nawet przekonałam się na własnej skórze, że jeśli się nie chce jechać, czy iść na jakąś imprezkę..to potem jest zajefajnie :lol: :lol: . A kurtka, chciałam kupić na wyjazd kurtkę, abym damą pojechała do Ustki :lol: :lol: :lol: :lol: ale jej cena mnie powaliła :( i tak jak mi się podobała, to jeszcze szybciej odpodobała :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja też szukam kurtki i albo jakieś eksponaty z Bałuckiego albo jak coś mi się podoba to prawie moja pensyjka a, tu po turnusie i wypad do Wieńca a potem mam nadzieję na spotkanie w Busku i Qurde na kurtkę brakuje .Ostatnio oglądałam firmy NAOKO (twarzą firmy jest Górniak ), tylko chyba trochę mam za dużo w oddychaniu :lol: :lol: Luknij na ich stronę . To firma młodych kreatywnych ludzi , bardzo staranne wykonanie , oryginalne wzory a ceny przystępne .Oczywiście nie wszystkie modele , bo w niektórych wyglądałam jak dzidzia - piernik :lol: ale parę ciuszków nabyłam i ja i moja córcia
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Elu, dzięki..popatrzę a może coś wybiorę. Ta która mi się podobała kosztowała bagatela 1.500zł.
Paulina1988
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2017 11:14

Post autor: Paulina1988 »

Hm dziewczyny ja nie składałam w grudniu wniosku ale piszecie o pakowaniu a ja w trakcie :) w środę wyruszam do Sopotu do Heliosa też jakoś mi się nie chce tam jechać :(
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Cześć wam dziewczyny,cena kurtki pewnie niejednego powaliła,przypomina mi się,jak kiedyś dyrektor wysłał mnie do Warszawy na szkolenie i z dziewczynami wybraliśmy się na zakupy,dziś nie pamiętam jaki był to sklep w każdym razie duży i w nim wszystko,był to czas przed Bożym Narodzeniem tylko tam doznałyśmy wszystkie szoku bo w tym sklepie stać nas było tylko na lody,było wszystko piękne tylko nie na naszą kieszeń,po powrocie poszłam do dyrektora i poprosiłam o podwyżkę ale nie o 100zł.które dostawałyśmy tylko o całą pensję,albo niech mnie więcej nie wysyła,żebym nie czuła,jak ze slamsów.U mnie na wsi takich cen nie ma ,nawet jeśli kogoś stać to i tak by tyle nie wydał na kurtkę.Gosia to prawda,że jak się nie chce jechać to wyjazd będzie udany.Pozdrawiam. :D :kwiat:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Paulina 1988 witamy,że chciałaś dołączyć do nas,dobrze trafiłaś to fajny duży ośrodek moja teściowa wróciła zadowolona.Tak pakowanie rozpoczęte.
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 12:58
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Halynka »

Dziewczyny zastanawiam się czy, już składać wniosek do sanatorium ,czy poczekać do wiosny ?
Co mi radzicie?
Potwierdzam .... jak się nie ma ochoty gdzieś wyjechać lub iść na imprezę to później wraca się bardzo zadowolonym :D
Nie smutajcie się :cry: .... szczęściary jedziecie nad morze .
Ja już marzę, że w maju.... może :arrow: morze
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Halinko, z tym wnioskiem ,to chyba musisz poczekać ze trzy miesiące tak słyszałam.Elu dziękuje za gratulacje,dobrze być babcią ,dobrze że doczekałam bo przed samy porodem córki było ze mną kiepsko leżałam miesiąc w szpitalu i jakoś pozwolono mi dożyć i usłyszeć szczebiot wnusi "tak cię kocham babciu"całuski. :) :) :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Hej Dziewczyny :) Witaj Paulinko , miło że zagościłaś .Bożenko , to teraz mnie już całkiem powaliłaś . Gosiu cena faktycznie powalająca ..... jak dla mnie .Przecież to minimalna krajowa. :shock:
ODPOWIEDZ