Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Qurde Babciu Bożenko , gratulacje Też bym bardzo chciała ogłosić taką nowinę ale słyszę że mieszkanie za małe , że nowa lepsza praca się szykuje ..... czy ja doczekam Dziewczyny mówią że jak się nie chce jechać , to wyjazd udany będzie. Halinko a myślałam że zapomnę , może lepiej jutro z wyrka nie wstawać Jeszcze jedno , jaka kurtka , ja nic nie wiem
Elu też tak słyszałam, a nawet przekonałam się na własnej skórze, że jeśli się nie chce jechać, czy iść na jakąś imprezkę..to potem jest zajefajnie . A kurtka, chciałam kupić na wyjazd kurtkę, abym damą pojechała do Ustki ale jej cena mnie powaliła i tak jak mi się podobała, to jeszcze szybciej odpodobała
Ja też szukam kurtki i albo jakieś eksponaty z Bałuckiego albo jak coś mi się podoba to prawie moja pensyjka a, tu po turnusie i wypad do Wieńca a potem mam nadzieję na spotkanie w Busku i Qurde na kurtkę brakuje .Ostatnio oglądałam firmy NAOKO (twarzą firmy jest Górniak ), tylko chyba trochę mam za dużo w oddychaniu Luknij na ich stronę . To firma młodych kreatywnych ludzi , bardzo staranne wykonanie , oryginalne wzory a ceny przystępne .Oczywiście nie wszystkie modele , bo w niektórych wyglądałam jak dzidzia - piernik ale parę ciuszków nabyłam i ja i moja córcia
Hm dziewczyny ja nie składałam w grudniu wniosku ale piszecie o pakowaniu a ja w trakcie w środę wyruszam do Sopotu do Heliosa też jakoś mi się nie chce tam jechać
Cześć wam dziewczyny,cena kurtki pewnie niejednego powaliła,przypomina mi się,jak kiedyś dyrektor wysłał mnie do Warszawy na szkolenie i z dziewczynami wybraliśmy się na zakupy,dziś nie pamiętam jaki był to sklep w każdym razie duży i w nim wszystko,był to czas przed Bożym Narodzeniem tylko tam doznałyśmy wszystkie szoku bo w tym sklepie stać nas było tylko na lody,było wszystko piękne tylko nie na naszą kieszeń,po powrocie poszłam do dyrektora i poprosiłam o podwyżkę ale nie o 100zł.które dostawałyśmy tylko o całą pensję,albo niech mnie więcej nie wysyła,żebym nie czuła,jak ze slamsów.U mnie na wsi takich cen nie ma ,nawet jeśli kogoś stać to i tak by tyle nie wydał na kurtkę.Gosia to prawda,że jak się nie chce jechać to wyjazd będzie udany.Pozdrawiam.
Dziewczyny zastanawiam się czy, już składać wniosek do sanatorium ,czy poczekać do wiosny ?
Co mi radzicie?
Potwierdzam .... jak się nie ma ochoty gdzieś wyjechać lub iść na imprezę to później wraca się bardzo zadowolonym
Nie smutajcie się .... szczęściary jedziecie nad morze .
Ja już marzę, że w maju.... może morze
Halinko, z tym wnioskiem ,to chyba musisz poczekać ze trzy miesiące tak słyszałam.Elu dziękuje za gratulacje,dobrze być babcią ,dobrze że doczekałam bo przed samy porodem córki było ze mną kiepsko leżałam miesiąc w szpitalu i jakoś pozwolono mi dożyć i usłyszeć szczebiot wnusi "tak cię kocham babciu"całuski.
Hej Dziewczyny Witaj Paulinko , miło że zagościłaś .Bożenko , to teraz mnie już całkiem powaliłaś . Gosiu cena faktycznie powalająca ..... jak dla mnie .Przecież to minimalna krajowa.