kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 12:58
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: Halynka »

Elu i mnie też powaliło .....też bym chciała być babcią . :cry:
Bożenko jeszcze raz gratuluję :serce:
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Paulinko :!:
Czy już spakowana :?:
Pozdrawiam :)
Paulina1988
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2017 11:14

Post autor: Paulina1988 »

Szkoda gadać w maju spakowałem się w duża walizkę a teraz wszystko weszło a zapomniałam o butach i jeszcze jednej bluzie :( no i raczej nie zmieści się :) muszę jeszcze raz się spakować :)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Paulina a kiedy wyjazd . Może owiń walizę i nadaj kurierem
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Z pakowaniem to jest problem ...tym bardziej, że teraz trzeba zabrać więcej ciepłych,a zarazem grubszych i więcej zajmujących miejsce ciuchów.
Ja zapakowałam się w jedna dużą walizkę , a pozostałe ubranka spakowałam w paczkę i córka dosłała mi pocztą.
Powodzenia Paulinko :)
Paulina1988
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2017 11:14

Post autor: Paulina1988 »

Ja jadę w środę o północy mam autobus jak coś to wezmę jeszcze jedna torbę i jakoś będę musiała sobie poradzić ale wolałabym tylko walizkę
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Paulina miłego pobytu i pięknej pogody,też się boję tego pakowania .Halinko dziękuje za wszystko. :D :D :D
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Bożenko , wyślij bagaż kurierem i po kłopocie .W Sobieszewie kobitki mialy po dwie walizy , namówiłam na kuriera i były zadowolone .
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Elu ja nie zaryzykuje,chyba z powrotem znajomi wysłali,przez tydzień nie mieli w czym chodzić,autobus mam z Łodzi bezpośredni,myślę że sobie jakoś poradzę.Na razie jeszcze nie pakowałam,układam na kanapie na kupeczkach. :)
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Witojcie...witojcie. Fryzjer zaliczony...można jechać do Ustki :lol: :lol: :lol: Bożenko, to ja jestem lepsza :lol: :lol: bo już 3/4 bagażu wrzuciłam do walizki. Zostało niewiele rzeczy do wrzucenia :P Na szczęście mam kierowcę, więc nie muszę się martwić, jak z wszystkim się zabiorę. Ale fakt..faktem, że teraz gorzej się spakować, bo ciuszki grubsze i zajmują więcej miejsca.
Paula, Ty zupełnie jak ja, zero entuzjazmu na ten wyjazd. :P Mam jednak nadzieję, że skoro nie bardzo chce mi się jechać, to będzie super fajnie. :lol: Oby pogoda dopisała. Halinko...ja na Twoim miejscu poczekałabym z nowym wnioskiem. Moja koleżanka złożyła we wrześniu ubiegłego roku. Dostała odpowiedź że będzie czekała 23-24 m-ce. Wylicz sobie, w jakim wymarzonym m-cu chciałabyś jechać i dopiero złóż. Ja bym tak zrobiła.
Elu, co do kurtki faktycznie cena powala. Nawet fakt, że kaptur, rękawy, i brzegi kurtki obszyte są futrem z naturalnego jenota.. to cena jest wygórowana. Mimo, że bardzo mi się podoba, to nigdy nie kupiłabym ciucha za taką kaskę. Przegięcie. Widziałam ją a CH PTAK. :shock: A swoją drogą czy znajdzie się na nią nabywca :?: Poza tym, to złapałam "gila", z nosa leci, chrypka, i niewyraźnie się czuję. :( Planowałam mycie okien, ale chyba sobie odpuszczę, aby nie załatwić się na "amen" :oops:
ODPOWIEDZ