Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj.. ja dzisiaj miałam zagwozdkę....córka do mnie zadzwoniła że z sanatorium do niej dzwonili bo sie do mnie nie mogą dodzwonić.... mówię... matko kochana .. a dziecko mówi:...."mamusia coś Ty tam nawywijała?" ....przez chwilę to sama zwątpiłam... a tu pan doktor się na jakimś dokumencie nie podpisał i ZUS zakwestionował .. że mnie tam wogóle nie było...
Max pisze: 12 paź 2017 11:28
Czarnulka,że tak spytam,ile lat ma mieć ten młodszy? Rozumiem że Ty jesteś koło 40ki
Max nie o wiek tu chodzi bo ci co maja 55 + sa super ludzmi. Jest grupa naprawde rewelacja. Ja jestem po 40+. Tylko takiej calosciowej integracji nie ma. Zeby gdzieś wyjsc.