Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dziś żaden z was mi nie odpisze bo piątek czyli dęs ......obyscie terapi nie odpuścili jutro .....ale wy tolerujecie tylko podpis......wiec od dziś ilość waszych odsłon znów padnie jak to ktoś słusznie stwierdził hihihihi
Insignia taka beczka dobrego wina i mnie by się przydała..... chociaż wolę piwo. Daj że ty tym młodym spokój.... niech się bawią póki mogą bo jak będą w naszym wieku to zostanie im tylko pogadać sobie
Oj słonko nie chcesz mnie poznać i nie wiesz na co mnie stać....z beczka nie wina Ale Jasia wedrowniczka ale tego 60 % .....lepiej oglądaj super Polsat i baw się a nie smuć
Insignia 2010 pisze: 13 paź 2017 20:54
Zerwane że smyczy ...sorki kolczatki.....zon swych .....bo albo mogą was na nich utrzymać albo was na nich trzymają pozdrawiam