Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Briant pisze: 12 paź 2017 17:49
Eluunia,to wszystko jest bardzo proste i nie trzeba do tego dopisywać żadnej ideologii.Facet to samiec,a samiec walczy o jak największą ilość samic.Różne podchody stosuje,aby taka samice zdobyć.Wśród zwierząt ,a to przybierają kolorowe piórka a to zabijają potomstwo samicy z innym samcem aby szybciej miała ruje i mógł ją pokryć.Można by mnożyć te przykłady.W świecie ludzi jest to samo,tylko są stosowane inne sposoby.Mógłbym się długo rozpisywac,.Ale to wszystko jest do chwili,czym chyba się roznimy od zwierzat,kiedy chemia nas dopada.No i nie ma zmiłuj,ten dominujący samiec staje się malutkim i łagodnym króliczkiem.Cobys nie rosła w piórka ,w druga stronę to tak samo dziala Z pozdrowieniami,Bardzo pomocny kuracjusz Briant
Max pisze: 14 paź 2017 09:53
jak słoneczko masz czas na pisanie ,na forum z sanatorium to już z Tobą jest źle
Zgadzam się z Tobą w 100 % to jest już z nią nie tylko zle ale tragicznie normalnie zmarnowane miejsce w sanatorium Słoneczko oddawaj skierowanie tak zle to jeszcze nie było z Tobą jak Ci nic nie jest juz potrzebne ,no nie potrzebny ON ja pitolę
Sloneczko pisze: 14 paź 2017 09:30
Kruszynko A ja jednak nadal dokładnie nie wiem Tylko, ze ja mam inny dylemat ..... zastanawiam się do czego mi teraz facet jest potrzebny
Ty może nie nazbierałas podgrzybków tylko tych do wąchania grzybków cooooooo? otwieraj okno ale szybko bo co to bedzie dalej po tych zbiorach strach sie bać