ZNP Ciechocinek

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
boba
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2011 14:50

ZNP Ciechocinek

Post autor: boba »

Witam Zostałem skierowany do Senatorium ZNP w ramach rehabilitacji ZUS Turnus od 9 01 2012 może ktoś już był na takim turnusie i podzieli się swoją wiedzą na ten temat
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: ZNP Ciechocinek

Post autor: teśka »

Witam :) Może gdzieś się natkniemy na siebie w Ciechocinku :) Też jadę z ZUSu na turnus od 5.01.2012 ale do Szpitala nr1. Byłam już na takim turnusie w ośrodku FALA w Stegnie na koniec 2009 roku. Było całkiem ok, aczkolwiek rehabilitacja mogłaby być tam lepsza.Jeżeli stan mojego zdrowia nie odniósł tam większej poprawy, to na pewno bardzo wypoczęłam zarówno fizycznie jak i psychicznie a to też bardzo ważne. Jestem pełna optymizmu na ten wyjazd ponieważ poleciła mi ten szpital sympatyczna Pani z ZUSu i wierzę jej słowom, że będę zadowolona :) Czekałam na nowy rok by były wolne miejsca. Oby było warto :) Pozdrawiam :)
amoress17
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 23 cze 2011 10:24

Post autor: amoress17 »

nie zazdroszcze,,,byłem w ZNP...bardzo niemiłe wrazenia,brud ,smród i ubustwo,,zabiegi jako tako,,ale przewaznie na odwal,,staraj sie dostac pokój w czesci wyremontowanej,,tam jeszcze wzglednie,,gdzie indziej 19 wiek,,,pozdrawiam
boba
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2011 14:50

Post autor: boba »

Dzięki ale nie wygląda to dobrze może jakoś wytrzymam
esia62
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 wrz 2011 17:21
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: esia62 »

Byłam na turnusie sanatoryjnym z NFz kilka lat temu.Nie polecam tego sanatorium , warunki lokalowe słabe, wyzywienie nieciekawe: mało urozmaicone i porcje male( mezczyzni chodzili glodni).Nie dabaja o kuracjusza.
Baza zabiegowa bez zachwytu.Nigdy wiecej tam bym nie pojechala.
ODPOWIEDZ