Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Skąd przypuszczenie, że 22 godziny będziesz w pokoju? , cały dzień będziesz mieć zajęcie: rehabilitacja- posiłki - spotkania czysto towarzyskie , czasami na spanie nie ma czasu
Przepraszam bibi źle napisałem chodziło mi że o 22 będę musiał już siedzieć w pokoju wiem że będą zajęcia o spanie to się nie martwię po śpiączce mam problemy ze snem nawet tabletki nie dają rady mnie uśpić na całą noc,do tego mnie straszą że kontrole jakieś nic pić
Kuco tam są chyba 3 czy 4 bary , kawiarnia i restauracja w jednym budynku i lekarze wcale nie zakazują picia tylko należy to robić z umiarem bo jak się zalać w trupa i jeszcze rozrabiać to na pewno wywalą cię z sanatorium i jeszcze każą pokryć koszty. Nie warto ryzykować. Tańce są do 23 więc nie musowo być o 22 w pokoju a poza tym zawsze można posiedzieć u" kolegi" byle było cicho. W tym ośrodku aż takiego rygoru nie ma.
dzieki jan19557 to mi trochę ulżyło ze tam nie ma takiego rygoru a z piciem to wiadoma sprawa że nie przesadzać przecież rano zabiegi a czy tam można poprosić o przypominanie o braniu lekarstw? moja pamięć jest słaba po chorobie i po prostu zapominam, nie tylko o lekach ale reszta jakoś ujdzie
Witam kuracjuszki i kuracjuszy
Witaj Kuco, faktycznie załóż nowy temat...
Życzę..... sobie i wszystkim ) pomocnej rehabilitacji i miłego spędzenia czasu... )
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 paź 2017 22:59 przez janinka60, łącznie zmieniany 1 raz.
Witajcie
Jadę 31-ego,widzę że tylko jeszcze jedna osoba jedzie w tym terminie... Może faktycznie mało osób wchodzi na takie strony i czyta takie tematy...
Jeśli jedziesz do Wieńca. do Jutrzenki odezwij się....