Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy Zdroju tam byłam

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Psychiatryk
Na forum od: 17 paź 2017 10:29

Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy Zdroju tam byłam

Post autor: Psychiatryk »

Właśnie zakończyłam pobyt z NFZ w NOwych LAzienkach MIneralnych w Krynicy Zdroju. Pobyt bardzo udany, a to z wielu wzdgledow. POgoda dopisała, prawdziwa złota polska jesien, doskonale warunki lokalowe, chociaż wiem, ze nie wszyscy mieli szczęście miec pokoj z łazienka, no i super jedzenie. Wprawdzie zabiegi bez rewelacji, pobyt uważam za bardzo udany, polecam.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Re: Nowe Łazienki Mineralne w Krynicy Zdroju tam byłam

Post autor: GIENIA »

Psychiatryk ... ocene sanatorium rozpoczęłas od warunków pogodowych .... a te , jak wszystkim wiadomo - zmienne są :D w każdej miejscowości :D
Potem warunki lokalowe i żarełko ;)
Dobrze , że nie zapombniałas wspomniec o bazie zabiegowej ;)
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

Zgadzam się z Gienią .Pozazdrościć - bo wynika z tego że do sanatoriów wyjeżdżają raczej ludzie zdrowi a nie chorzy i odpoczynek liczy się przede wszystkim. To tez ważne, szczególnie jak się pracuje i wykorzystuje urlop, ale mnie zależy głównie na bazie zabiegowej i dobrych naturalnych zabiegach (okłady z borowiny, basen siarkowy lub solankowy dobre masaże itd. zabiegi elektryczne mam na miejscu a o tym najmniej się pisze w ocenie a szkoda :(
anezobk
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 sie 2010 20:48
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Post autor: anezobk »

Baza zabiegowa nie jest taka rewelacyjna.Zamiast porządnego zabiegu albo dwóch , dostaniesz wody mineralnej do picia na 18 dni!!!!! :cry:
Mnie najbardziej pasowała wanna miedziana z fajną ciepłą woda i masaż pod ciśnieniem .Basenu nie ma,krio-sauny nie ma ,tylko punktowe mrożenie.Miałam to szczęście ,że otrzymałam pokój 3-osobowy z łazienką na parterze i jedna osoba nie dojechała, do końca turnusu byłyśmy we dwie.Jedzenie dobre.Byłam luty /marzec 2017.
Wizyt pielęgniarskich nie miałyśmy ,chociaż był to turnus poszpitalny. Miłego wieczoru anezobk
ODPOWIEDZ